• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Tuğgeneral Ekrem Çağlar ve Tuğgeneral Hasan Polat gözaltına alındı

Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Tuğgeneral Ekrem Çağlar ve Tuğgeneral Hasan Polat gözaltına alındı

Mersin Garnizon Komutanı ve Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan Mersin'de, Ordu Harekat Kurmay Başkanı Tuğgeneral Ekrem Çağlar ise Erzincan'da gözaltına alındı.

Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Tuğgeneral Ekrem Çağlar ve Tuğgeneral Hasan Polat gözaltına alındı
16 Tem 2016 09:34:43

39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat da Hatay'da gözaltına alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından alınan bilgiye göre, Bursa Jandarma Alay Komutanı Albay Yurdakul Akkuş da gözaltına alınan komutanlardan biri olduğu bildirildi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım tarafından verilen gözaltı kararı İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi.

Sabah 06.00 sularında Mersin Garnizon Komutanı ve Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan gözaltı alındı. 

Tuğgeneral Ekrem Çağlar da gözaltına alındı

Öte yandan Ordu Harekat Kurmay Başkanı Tuğgeneral Ekrem Çağlar'ın, Erzincan'da gözaltına alındığı bildirildi.

Bursa Jandarma Alay Komutanı Albay Yurdakul Akkuş gözaltına alındı

Bursa Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından alınan bilgiye göre, Bursa Jandarma Alay Komutanı Albay Yurdakul Akkuş ve 3 askeri personel, emniyet müdürlüğü istihbarat ve terörle mücadele ekipleri tarafından gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğü binasına getirildi. Kalkışmayı planlayanların arasında yer aldığı ileri sürülen Albay Yurdakul Akkuş sorgulanmasına Fevzi Çakmak Caddesindeki Bursa Emniyet Müdürlüğü binasında başlandı. Bursa Valisi İzzettin Küçük de Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız ile birlikte Bursa Adliyesine gelerek soruşturma ile alakalı hazırlık başlattılar.



0 Yorum

Yorum Yaz