Levent Kırca Öldü

Yıllarca televizyonlarda sarhoş taklitleriyle komedi programları düzenleyen, açık bir şekilde İslam düşmanlığı yapan kemalist Levent Kırca, karaciğer kanserinden öldü. Ölmeden 2 gün önce gönderdiği mektupta da 'Atatürkle kalın, cumhuriyetle kalın, hoşçakalın' demişti.

Levent Kırca Öldü
12 Eki 2015 09:23:47

Levent Kırca bir hafta önce hastalığının ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırımıştı. Kırca, tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi'nde saat 02.00 sularında hayatını kaybetti.

MEKTUP GÖNDERMİŞTİ

Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamında düzenlenen törenlere katılamayan Levent Kırca, ölmeden 2 gün önce hastaneden bir mektup göndermişti.

Törene yerine katılan oğlu Oğulcan Kırca, babasının tören için yazdığı mektubu okumuştu.

"ATATÜRK'LE KALIN, HOŞÇAKALIN"

“1974’te TRT ile girdim hayatınıza. O günden bu yana bayağı bir zamanınızı aldım. 41 yıl... Teşekkür ederim size, anılarınızda bana yer açtığınız için” cümleleriyle başlayan Kırca, mektubunu, “Dik durun.. Adil olun, sabırlı olun. Daha iyi bir dünyada görüşmek ümidiyle. Atatürk’le kalın, cumhuriyetle kalın, hoşçakalın!!” diyerek bitirdi.

 “İşte Türk Hava Yolları’nın hostesi gelmiş.” Gibi ifadelerden sonra çarşaflı kadına yönelik ağır hakaretlerde bulunup:“Sen örtünmeyi becerememişsin. Burnun patlıcan gibi ortada kalmış. Ya şu burun beni acayip tahrik ediyor lan” gibi laflarla islamın değerlerini alay ve hakaret konusu yapan Kırca, her islam düşmanının gittiği yere,  yaptıklarının hesabını vermeye gitti .



2 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Ersin 10 Ara 2015 15:16:00

    Nar bahçesinden çıkamazsın artık

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Islm 01 Oca 1970 02:00:00

    Inanmadigi yerde iffetsiz utanarak hesaba cekilsin ins.


Yorum Yaz