Furkan Gönüllülerinden Yepyeni Bir Farkındalık Daha!

Bir grup genç Furkan gönüllüsü, Alparslan Kuytul Hocanın 22 Ağustos mahkemesine sayı günler kala yeni bir farkındalığa daha imza attı.

Furkan Gönüllülerinden Yepyeni Bir Farkındalık Daha!
06 Ağu 2019 12:31:50

Adana'nın merkezi iki noktasında bir araya gelen genç gönüllüler, yayalara yeşil ışık yandığında pankart açarak vatandaşların dikkatini çekmeye çalıştı.

Yayayalara yeşil ışığın yanmasıyla caddeye çıkan gönüllüler, "siyaset değil adalet,"Biz de Adalet Bekliyouz", "Alparslan Kuytul'a özgürlük" pankartları açarak 19 aydır delilsiz mesnetsiz Bolu cezaevinde tutulan Alparslan Hocaya yapılan zulümlere karşı toplumsal bir farkındalık oluşturmayı amaçladı.

Dörtyol ve Atatürk Parkı civarındaki kavşakta araçlara yayan kırmızı ışık süresince pankart tutan gönüllüler, Adanalıların meraklı bakışları eşliğinde eylemlerini tamamladı.

Yeni farkındalıklarla Alparslan Hoca ve tüm mazlumlara destek olmayı sürdüreceklerini belirten gönüllüler, bu pasif eylemleri vesilesiyle zulme karşı toplumsal bilincin oluşmasına bir nebze de olsa katkı sağladıklarından ötürü duydukları huzuru ifade ettiler.

https://www.furkanhaber.net/asset/img/1/IMG_0759.jpg


https://www.furkanhaber.net/asset/img/1/IMG_0788.jpg

HABER VİDEOSU



0 Yorum

Yorum Yaz