Başkentte Adalet Bekleyişi Sonrası Gözaltı! Aralarında Semra Kuytul da Var!

Başkent Ankara'da adalet bekleyişine katılan ve aralarında Semra Kuytul Hocahanım'ın da bulunduğu 28 kişi terörle mücadele ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Başkentte Adalet Bekleyişi Sonrası Gözaltı! Aralarında Semra Kuytul da Var!
15 Oca 2019 21:20:55

Bu akşam Ankara'da Nazım Hikmet Kültür Merkezi önünde Alparslan Kuytul Hoca'ya özgürlük ve adalet istemek amacıyla düzenlenen adalet bekleyişi sonrası TEM haksız müdahalede bulundu.

Aralarında Semra Kuytul Hocahanım'ın da bulunduğu 28 kişi bekleyişin bitmesiyle dağılmaya başladıkları bir esnada polisler tarafından durdurularak gözaltına alındı.

Kültür merkezi önünde sessiz bekleyişlerinin bitmesiyle evlerine dağılmak üzere olan 16 erkek ve 12 bayandan oluşan grubun, sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldükleri öğrenildi.

Bolu Dönüşü Adalet Bekleyişine Katılmıştı

Semra Kuytul Hocahanım, bugün Bolu'daki kapalı görüş sonrası Ankara'daki adalet bekleyişine katılmıştı.



2 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Mikail derman 01 Oca 1970 02:00:00

    Allah bu zalimleri kahr u perişan etsin

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Müslüman 01 Oca 1970 02:00:00

    Allah için İslamin yayılması için çekilenler içler acısı ki burası Türkiye yani Müslüman ülkesi anlamadım bu neyin çabası dışarda o kadar suçlu varken tek suçu Allahın dinini tebliğ etmek olan insanlara verdiğiniz eziyete bakın o kadar haberlere bakıyorum doğutürkistan'dan neden bahsedilmiyor diyorum kendi kendime kendi ülkemizdeki hocaları içeri atıyorlar kimin İslami Allahın dinini düşündüğü var ki bu kadarına da pes


Yorum Yaz