Arınç: Birilerine sevgimi kaybetmiş olabilirim

AK Parti'nin kurucularından Bülent Arınç, canlı yayında yaptığı açıklamada, "Heyecanımı kaybettiğimi söyleyebilirim. Birilerine olan sevgimi de biraz kaybetmiş olabilirim" dedi.

Arınç: Birilerine sevgimi kaybetmiş olabilirim
24 Eki 2015 13:29:36

CNN Türk’te Hakan Çelik'in programına konuk olan Bülent Arınç, ''Hedefe giderken, partimiz bakımından zorluklar çıkmışsa, böyle olmasın şöyle olsun diyebilirsin. Bu sözler kıymet bulmuyorsa, o zaman da size düşen davanın menfaatini düşünerek kenara çekilmek ve inşallah güzel şeyler olur diye dua etmektir'' diye konuştu.

‘TEKRAR ADAY OLMAK İSTEMEDİM’

''İnsan yol arkadaşını çok iyi seçmeli'' diyen Arınç, şunları söyledi:

“Ben 2011 seçim sonuçlarından sonra aday olmayacağımı söyledim, başıma neler getireceğini bildiğim için. Tabi üç dönem meselesi benim gibi düşünmeyenler için de bir sondu. Ancak seçim yaklaştıkça ve 7 Haziran sonuçları görüldükten sonra 3 dönem yasağının anlamsız olduğu ortaya çıktı. Çok haklı bir kararla partimiz bu sınırlamaların kaldırılmasına karar verdi. Ama ben verdiğim kararda ısrarcı oldum. Benim muhatabım partimizin genel başkanıdır. Kendisi benden tekrar aday olmamı ifade etti. Ben de kendime göre sebeplerini ifade ettim. Özür diledim, beni bağışlamalarını rica ettim. Partide aktif görev düşünür müsünüz dedi, hayır dedim.”

‘EŞİM ÇOK MEMNUN’

“Bu dönem aday olmadım, kendimce çok haklı sebeplerim var. Ailece mutluyuz, eşim çok memnun kaldı. Biz de 40 yılı — 45 yılı devirdik ve her günümüz çok süratli geçti. Sorumluluktan omuzlarımız çöktü.301 ölü madenciler, bir başka yerde kaza olay… Bütün bunlardan sonra biraz kendimize gelelim dinlenelim, biraz okuyalım biraz kendimizi de dine diyanete verelim.”

‘7 HAZİRAN HEPİMİZİN AKLINI BAŞINA GETİRMİŞ OLMALI’

“Ben çok iyi bir AK Partiliyim. Benim bir davam, hedefim var. Bunun yanında diğer söyleyeceklerim çok daha basit olaylar olur. İnanıyorum ki bu beraberlikler en güzel şekliyle tekrar devam edecektir. 7 Haziran'da aldığımız sonuç birilerimizin hepimizin aklını başına getirmiş olmalı.”


 



0 Yorum

Yorum Yaz