DGS sınav sonuçları açıklandı-Tıkla Sorgula

DGS sınav sonuçları açıklandı. Önlisans programlarından lisans öğrenimine geçiş için yapılan DGS 2015 sonuçları ÖSYM'nin sonuç açıklama sisteminde erişime açıldı. DGS sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar haberimizden sınav sonuçlarını kontrol edebilirler..

DGS sınav sonuçları açıklandı-Tıkla Sorgula
04 Ağu 2015 17:48:06

26 Temmuz'da yapılan Dikey Geçiş Sınavı Sonuçları ÖSYM'nin sitesinde erişime açıldı. DGS sınav sonuçlarınızı aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.


DİKEY GEÇİŞ SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

İki yıllık meslek yüksekokulu (MYO) mezunları ile açıköğretim önlisans programları mezunlarına dört yıllık fakültelere geçme imkânı tanıyan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) 26 Temmuz Pazar günü yapıldı. Sayısal ve sözel bölümden oluşan bir yetenek testinin uygulandığı sınav, saat 9.30'da başladı ve 140 dakika sürdü. Sınavların ardından adaylar DGS soru ve cevaplarının açıklanacağı tarihi merak eder oldular. ÖSYM DGS sorularıyla ve sonuçlarıyla ilgili henüz açıklamada bulunmadı ancak adaylar DGS sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden öğrenebilirler. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. 

 



0 Yorum

Yorum Yaz