Alparslan Kuytul Hocaefendi Yine Haklı Çıktı!

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan "Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili" Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin siyasi analizine hakaret etmiş ve seviyesizce bir yazı yazmıştı. Bu ne derin bir çelişkidir ki aynı haber sitesinin yazarı olan Abdulkadir Selvi Hocaefendi'yi tastik eden bir yazı yazdı; "RUS UÇAĞI TUZAK MIYDI?"

Alparslan Kuytul Hocaefendi Yine Haklı Çıktı!
08 Ara 2015 13:04:15

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan "Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili" Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin siyasi analizine  hakaret etmişve seviyesizce bir yazı yazmıştı.

Bu ne derin  bir çelişkidir ki aynı haber sitesinin yazarı olan Abdulkadir selvi Hocaefendi'yi tastik eden bir yazı yazdı; "RUS UÇAĞI TUZAK MIYDI?"               

...Ama Rus savaş uçağını düşürdüğümüz andan beri bir soruya yanıt arıyorum.

“Neden şimdi”
Matuşka gibi bir sorunun cevabına yaklaşıyorum içinden başka bir soru daha çıkıyor?” Neden Rus uçağı” o sorunun cevabına ulaşmak üzereyken bu kez, ”Bu işi bizim başımıza kim açtı” sorusuyla karşılaşıyorum.

Kafamdaki, ”Bit yenikleri” azalmıyor artıyor. Ankara'da konuştuğum kişilere açıyorum kuşkularımı. Görüyorum ki kafasında bit yeniğiyle dolaşıp, benim gibi ikna olmayanların sayısı fazla. Hatta uçakla ilgili görüntüleri izleyen bir yetkilinin, ”Hava sahamızı terk etmek üzere olan uçak neden düşürüldü. ikna olmadım” dediğini biliyorum...



 



0 Yorum

Yorum Yaz