Almanya Bakanı: İslam’a karşı savaşıyor gibi gözükmeyelim

Almanya’da yapılan konferansta ‘Müslüman’ ülkelerin ‘terörle mücadele’ye daha fazla dahil edilmesi gerektiği vurgulandı.

Almanya Bakanı: İslam’a karşı savaşıyor gibi gözükmeyelim
18 Şub 2017 16:56:44

Almanya’da 53. Münih Güvenlik Konferansı’nda konuşan Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen “terörizme karşı” savaşın İslamiyete karşı bir savaş gibi gösterilmemesi gerektiğini söyledi.

ABD Savunma Bakanı James Mattis’in de katıldığı konferansın açılışında konuşan Alman Bakan “terörizmle mücadele” daha fazla ‘Müslüman’ ülkenin dahil edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Euronews’in haberine göre; Akdeniz’de Türkiye ile varılan anlaşmanın da önemine değinen Alman bakan, ABD’ye de şu mesajı verdi:

“Dünyanın küresel olarak daha etkili ve sorumlu bir Amerika’ya ihtiyacı var. Avrupalılar olarak ABD’nin güvenlik ve özgürlüğümüzle ilgili kararlı duruşunu takdirle karşılıyoruz. Biz daha dengeli bir transatlantik güvenlik işbirliğinden yanayız.”

Konferansa katılan ABD Savunma Bakanı James Mattis de NATO’nun önemine vurgu yaparak tüm üye ülkelerin demokratik değerler ve özgürlük için mücadele ettiğini söyledi.



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Savaş 01 Oca 1970 02:00:00

    İslam a karşı savaş açtığınız çok açık ve net bir gerçek , Terörizm adı altında islam topraklarını işgal edip oraları islam i yönetimden uzaklaştıran , ve kendi yaşam tarzlarını ve kanunlarını dayatan kafirler topluluğundan başka birşey değilsiniz . Müslümanları futbol , sinema ve müzik dünyevi zevklere oyalayıp onları gaflet uykusuna yatırıp ; kendi topraklarında islami şeriatı yaşayan , Allah(c.c) ın kanunlarıyla yönetilmek isteyen insanlara karşı tüm haçlı ordusu ve devletleriyle beraber ve hatta müslüman nüfusu fazla olan sözde islam ülkelerini de yanınıza alıp hak din olan İslam Dinine savaş açıyorsunuz , ve bunu terörizm kamuflajıyla kamufle edip insanları uyutup , aldatıp gerçekleri görmesini istemiyorsunuz.Alemlerin Rabbi Olan Allah(c.c) İslam Ümmetine basiret vede gaflet uykusundan uyanmayı nasip etsin vede Allah(c.c) ın laneti kafirlerin ve onların dostaneliğini yapanların üzerine olsun ...


Yorum Yaz