"Yürüyüşe PolisMüdahalesi" ve "Soylu GörevdenAlınsın" Türkiye Gündeminde!

Bugün yasal haklarını kullanarak basın açıklaması yapmak isteyen yüzlerce Furkan Gönüllüsü hiçbir mukavemette bulunmadıkları halde cop, plastik mermi ve biber gazı ile polis saldırısına uğradı!

"Yürüyüşe PolisMüdahalesi" ve "Soylu GörevdenAlınsın" Türkiye Gündeminde!
20 Mar 2022 16:32:03

Bugün (20 Mart) yasal haklarını kullanarak haksız tutukluluğu devam eden 8 Furkan Hareketi mensubu için basın açıklaması yapmak isteyen yüzlerce Furkan Hareketi Mensubu, hiçbir mukavemette bulunmadıkları halde cop, plastik mermi ve biber gazı ile polis saldırısına uğradı! Yaşananlara kamuoyuna duyurmak ve tepki göstermek için sosyal medyada yapılan paylaşımlar ile #AdanaEmniyeti, "Yürüyüşe PolisMüdahalesi" ve "Soylu GörevdenAlınsın" etiketleri Türkiye gündemine yükseldi.

Sosyal medyaya yansıyan akılalmaz görüntülerin içerisinde biber gazından etkilenen bebekler, başlarına aldıkları cop darbeleri sebebiyle kanlar içinde kalan erkeklerin ve baştan aşağıya biber gazı ile ıslanan kadınların görüntüleri görenleri şoke etti. Adana Emniyeti'nin, hakkını aramaya çalışan masum vatandaşlara yaptığı saldırıların, ülkeyi polis devletine dönüştürdüğünü düşünülen Bakan Süleyman Soylu’nun talimatı ile yapıldığına dair binlerce tweet atıldı. 



0 Yorum

Yorum Yaz