• Anasayfa
  • SAĞLIK Haberleri
  • Tutuklu 4 Furkan Gönüllüsünün Cep Telefonları İncelendi! Yeni Bilirkişi Raporu Açıklandı!

Tutuklu 4 Furkan Gönüllüsünün Cep Telefonları İncelendi! Yeni Bilirkişi Raporu Açıklandı!

Koray Sarısaçlı'yı kaçırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan 4 Furkan Gönüllüsünün "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" dosyası kapsamında cep telefonları incelendi. Yapılan inceleme sonrası bilirkişi raporu açıklandı.

Tutuklu 4 Furkan Gönüllüsünün Cep Telefonları İncelendi! Yeni Bilirkişi Raporu Açıklandı!
23 Ara 2021 18:56:43

8 Eylül günü 'Kaçırılma' iddialarıyla gündeme gelen Koray Sarısaçlı, 13 gün sonra ortaya çıkmış ve olayla ilgili verdiği ilk ifadesinde, anaakım medyanın 'Adam kaçırma'yla suçladığı Furkan Gönüllüleriyle aile dostu olduğunu belirtmişti.

Daha sonra ifadesini değiştiren Sarısaçlı, gönüllüler hakkında 'Nitelikli gasp' iddiasıyla şikayette bulunmuş ve tutuklu yargılaması devam eden gönüllüler, görülen ara mahkemede 2'nci kez tutuklanmıştı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığının 'Kişiyi hürriyetinde yoksun kılma' dosyası kapsamında şahısların cep telefonlarında yapılan teknik inceleme raporuna göre; "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma konusu ile ilgili herhangi bir veriye ulaşılamadığı sonucuna varılmıştır.

Aynı dava dosyası kapsamında daha önce açıklanan bilirkişi raporunda, yandaş medyadan servis edilen kayıtlarda yüzleri kar maskeli kişiler tarafından kaçırıldığı görülen Sarısaçlı'nın olay esnasındaki görüntüleri, polis tarafından mahkemeye delil olarak sunulmuş, kaçırma olayını gerçekleştiren kişiler ile Furkan Gönülüsü; Yusuf Tapan, Haydar Akoraler, Erdal Ergül, Emrah Taş, Erol Ardıç, Rıdvan Taş'ın aynı olup olmadığına dair kesin bir sonuca varmanın mümkün olmayacağı bildirilmişti.

Koray Sarısaçlı'yı Kaçırma Olayında Bilirkişi Raporu

Açıklandı!

Dosyalarında suçu işlediklerine dair kesin delil bulunmamasına rağmen 4 buçuk aydır cezaevinde tutulan 4 Furkan Gönüllüsünün tutuklu yargılaması devam ediyor.



0 Yorum

Yorum Yaz