Teyzesinin Kızı, Koray Sarısaçlı'nın Yaptığı Hukusuzlukları Anlattı:

"Yıllarca yanında çalıştım, emeğimin karşılığını alamadım ve birçok usulsüzlüğüne şahit oldum!"

Teyzesinin Kızı, Koray Sarısaçlı'nın Yaptığı Hukusuzlukları Anlattı:
12 Ara 2021 22:02:10

Teyzesinin kızı, Koray Sarısaçlı'nın Yaptığık Hukuksuzlukları Anlattı!

Koray Sarısaçlı'nın teyzesinin kızı, gündeme kaçırılma iddiasıyla gelen ve birçok kişiyi dolandırdığı ortaya çıkan Sarısaçlı'nın yaptığı hukuksuzlukları Furkan Haber'e anlattı!

Koray Sarısaçlı'nın teyzesinin kızı, 8 Eylül'de kaçırıldığı iddialarıyla gündeme gelen ve birçok kişiyi dolandırdığı ortaya çıkan Sarısaçlı'nın yaptığı hukuksuzlukları anlattı.  Maddi imkansızlıklardan dolayı yıllarca Sarıısaçlı'nın yanında çalışmak zorunda kaldığını belirten teyze kızı,  maaşını düzenli olarak aalamadığını ve 7 yıl boyunca sigortasız çalıştığını söyledi.

Çalıştığı süreçte birçok usulsüzlüklere şahit olduğunu anlatan teyze kızı, laboratuvarda çalışılmayan tahliller için sonuç verildiğini, bu sebeple defalarca Sarısaçlı ile tartıştığını, verdiğim istifa dilekçelerini yırtarak işten ayrılmasına müsade  etmediğini aktardı. 

Sarısaçlı'nın yalanlarına ve dolandırıcılıklarına şahit olduğunu söyleyen teyze kızı:

"Biz orada çalışırken iş bilmeyen, tecrübesiz kişileri işe alırdı, o zamanlar anlamazdık ama sonradan anladım ki, o kişilere şirketten hisse verip onların üzerine borç yıkıyormuş. 

Bazen iş yerine alacaklılar gelirdi, onlar geldiğinde, arka kapıdan dışarı çıkar ve 'Dışarıda olduğumu söyleyin' derdi. Bu gibi yalanlarına da şahit olmuştum." ifadelerini kullandı.

Etiketler:   koray sarısaçlı


0 Yorum

Yorum Yaz