Semra Kuytul Hocahanım: Hepinize komut aynı merkezden mi geliyor!

Bir takım merkezlerin konferans öncesi klasik saldırılarına bir yenisi daha ekleniyor. Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin konuşmacı olarak katılacağı Ankara Furkan Derneği Merkez Konferansı ve Sincan Konferansı öncesi bakın neler oldu!

Semra Kuytul Hocahanım: Hepinize komut aynı merkezden mi geliyor!
05 Nis 2016 21:20:07

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin konuşmacı olarak katılacağı Ankara Furkan Derneği Merkez Konferansı ve Sincan Konferansı öncesinde:

1-Birgün Gazetesi “Cihada çağrı yaptı” diyerek Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi karalama ve insanları korkutma kampanyasına manşet atıyor.

2-Sol Haber Portalı CHP’li Yenimahalle Belediyesini hedef alarak, verdiği salonu iptal etsin diye Belediyeyi tahrik ediyor ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye iğrenç iftiralar atıyor. (Ve bunun gibi diğer ismi kayda değmeyecek siteler de kopyala yapıştır yaparak habere destek veriyor)

3-AKP’li Sincan Belediyesi Konferansa ait tüm bez afişleri toplatıyor. Zabıta olduğunu söyleyen ama zabıtaya benzemeyen adamlar, zor kullanarak arkadaşlarımızın ellerindeki el ilanlarını alıyorlar.

(cumhuriyet.com.tr’nin rezaletinden hiç bahsetmeyelim, o da aynı maksada hizmet ediyor olsa gerek)

 

Hepinize komut aynı merkezden mi geliyor!

Bu merkezin neresi olduğunu tahmin etmek zor değil!

 

BAŞKA KOZLARINIZ VAR MI?

NELERSE KOYUN ORTAYA!

 

Savunduğumuz İslam Davası demir gibi sağlamdır. Çünkü Allah’ın davasıdır ve O’nun vahyine dayanmaktadır. Allah’a savaş açanların başarıya ulaşması ise asla mümkün değildir.

Bu dava ile nice süper güçler mücadele etmişler bu davanın nurunu söndüremedikleri gibi kendileri yok olup gitmişlerdir.

 

İslam davasına savaş açarak KININDAN ÇIKMIŞ KILIÇ GİBİ OLDUĞUNU SÖYLEYENLER!

HABERİNİZ OLSUN!

DEMİRE VURULAN KILIÇ KIRILIR!

Semra Kuytul Hocahanım

 



0 Yorum

Yorum Yaz