Mansur Yavaş'ın Başdanışmanı'ndan 'Cumhurbaşkanlığı' açıklaması: "Çok Rahatız"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın danışmanından' cumhurbaşkanlığı' açıklaması

Mansur Yavaş'ın Başdanışmanı'ndan 'Cumhurbaşkanlığı' açıklaması: "Çok Rahatız"
14 Mayıs 2022 11:01:29

Mansur Yavaş'ın başdanışmanı'ndan 'cumhurbaşkanlığı' açıklaması: ''Çok rahatız''

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın başdanışmanı Memduh Gültekin, cumhurbaşkanı adaylığı için ismi önerilen Mansur Yavaş'a ilişkin olarak "Biz ne motivasyonumuzu düşürmek ne de zamanımızı harcamamak adına doğru çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın danışmanı ve ABB Basın Yayın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, TV5'te katıldığı programda, Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olarak isminin geçmesine yönelik açıklamalarda bulundu.

'6 MİLYON BU ŞEHRİN BELEDİYE BAŞKANISINIZ DEMİŞ' 

Gültekin, "Cumhurbaşkanlığı konusu sık sık önümüze geliyor, bu bir gerçek. Bu konuda da bizim tavır almamız, duruş sergilememiz gerekiyor. Biz şu konuda rahatız; Ankara'ya odaklanmış durumdayız. 6 milyon Ankaralı demiş ki 'bu şehrin belediye başkanısınız. Sayın Özdağ da açıkladı, başkası da açıkladı. Bu bizim dahilimizde olan bir şey değil. Bizi etkileyen bir şey yok. Bilgimiz yok, ilgimiz de yok. Açıklamanın olduğu gün biz de kurumsal olarak görüşümüzü beyan ettik ve yolumuza devam ediyoruz" dedi.

'ÇOK RAHATIZ' 

Mansur Yavaş'ın bu konuşmalar için ne düşündüğü sorusuna ise Gültekin şu yanıtı verdi:

"Tabi ki yaptığı işlerle konuşulmaktan kim hoşlanmaz. Bu konuşmalar bugüne kadarki yaptığı çalışmaların yansımasıdır. Ama bizim bu konuşmalara takılmamamız gerekiyor. Bu konuşmalara vakit ayırmamamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü şu an mevcut bir görevimiz var. 6 milyon Ankaralı demiş ki 'siz bu şehrin belediye başkanısınız. Bu şehri doğru yönetin' demiş. Buna inanmış ve oy vermiş. Biz görevimizi geri plana atıp farklı konuları konuşursak işte o zaman, hem zamanınızı alır hem motivasyonumuzu düşürür. Biz de ne motivasyonumuzu düşürmek ne de zamanımızı harcamamak adına doğru çalışmalar yürütüyoruz. Çok rahatız." ifadelerini kullandı. 



0 Yorum

Yorum Yaz