Lodosta motokuryelere yardım eden İETT şoförlerine çiçek

İstanbul'da etkili olan lodosta, motorcuların köprüden geçişine yardımcı olan İETT şoförlerine çiçek verildi. 20 motokurye şoförlere teşekkür etti.

Lodosta motokuryelere yardım eden İETT şoförlerine çiçek
02 Ara 2021 14:21:19

Kuvvetli lodosta 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde ilerlemekte zorlanan motokuryelere yardım eden İETT şoförleri ve motosiklet sürücüleri buluştu. Kuryeler, İstanbul'da 29 Kasım günü etkili olan lodosta kendilerine kalkan olan şoförlere çiçek vererek teşekkür etti.

Pazartesi günü, iki metrobüs şoförünün köprüde motosikletlerin yanından ilerleyerek rüzgarı kestiği anlar kameralara yansımıştı. Dayanışma anları viral olmuştu. Olay sonrası yaklaşık 20 motosiklet sürücüsü, metrobüs şoförlerine teşekkür etmek için, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde toplandı. Konvoy oluşturan motosikletliler, köprüden geçen metrobüslerin sürücülerine çiçek verdi. 

'ÇABALARIMIZA KARŞILIK VEREN İETT ŞOFÖRLERİNE MİNNETTARIZ'

Motosiklet sürücü Cansın Savuk, "Biz geçtiğimiz günlerde olumsuz hava şartlarında yaşamış olduğumuz durumdan dolayı bize yardımcı olan İETT şoförlerine teşekkür amaçlı çiçek getirdik. Dostlar zor günde belli olur. Biz motosiklet sürücüleri iki teker üzerinde yolculuk yapıyoruz. Ve hayatta motosikletlilerin fark edilmesi için çaba gösteriyoruz. Bizim bu çabalarımıza karşılık veren İETT şoförlerine minnettarız" dedi. 

"Gün dostluk ve beraberlik günü" diyen motosiklet sürücüsü Yiğitcan Ulusoy ise, "Bize çalışırken yardımcı olan herkese çok teşekkür ederiz" diye konuştu. Motosiklet sürücüsü Fatih Ünver de "Bize kötü günlerde yardımcı olan İETT şoförlerine çok teşekkür ederim. Gerçekten bizim için çok anlamı bir şey yaptılar. Olumsuz havada bizi koruyup, kolladılar" ifadelerini kullandı. 

'HAYATIMDA İLK DEFA ÇİÇEK ALIYORUM'

İETT şoförü Mevlüt Aykurt, "Çok duygusal bir durum. Camia adına çok teşekkür ediyoruz. Sonuçta biz insana odaklı çalıştığımız için sürekli bu şekilde çalışıyoruz. Hayatımda ilk defa çiçek alıyorum. Çok mutluyum" dedi.  

Böyle bir sürprizi hiç beklemediğini söyleyen metrobüs sürücüsü Gökhan Doğan ise, "Çok teşekkür ederim motosikletli arkadaşlara. Hiç beklemiyordum böyle bir şey" dedi. Metrobüs sürücüsü Fatih Samur de "Dostluğumuz umarım karşılıklı devam eder. Hepimizin birbirine böyle anlayış davranmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.(DHA)



0 Yorum

Yorum Yaz