Furkan Hareketi Mensuplarının Düzenlediği Fetih Programına Hukuksuz Cezalar Yağdı!

Furkan Hareketi mensuplarının "İstanbul'un Fethi" konulu etkinliğinde coşku seli yaşandı. 28 Mayıs'ta Mimar Sinan'da gerçekleştirilen program binlerce kişinin katılımıyla unutulmazlar arasında yerini aldı. Halkın teveccühünü hazmedemeyen bir takım güçlerin programa birçok ceza yağdırdığı aktarıldı.

Furkan Hareketi Mensuplarının Düzenlediği Fetih Programına Hukuksuz Cezalar Yağdı!
29 Mayıs 2022 15:51:57


Furkan Hareketi mensupları, dün (28 Mayıs) Adana Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirdiği "İstanbul'un Fethi" konulu büyük etkinlikte fethin 529'uncu yıldönümünü kutladı.

Valilikten onaylı etkinliğe birçok şehirden binlerce kişi adeta akın etti. Çeşitli etkinliklerin sunulmasıyla ilgi odağı haline gelen programda hukuksuz tutukluluğu devam eden Furkan Hareketi Lideri Alparslan Kuytul Hoca ve 8 hareket mensubu için "Adalet ve Özgürlük" sloganları atıldı.

Mehter takımının, Grup Furkan koro ekibinin, tiyatral etkinliklerin, şiir dinletilerinin sahnelendiği program gecenin geç vakitlerine dek sürdü.

İlgi odağı haline gelen programı hazmedemeyen bir takım güçler önce duyuru çalışmalarını sabote etmek istedi.

Adana'da bir camide broşür dağıtımı yapan Furkan Hareketi Mensubu alçakça darp edildi! 

Emniyet bir hukuksuzluğa daha imza attı! Valilikten onaylı programın anons aracını durdurularak idari para cezası yazıldı.


Cezalar yalnızca programa yönelik olmadı! Birçok baskı ve engelleme girişimine rağmen yoğun teveccüh gören etkinliğe gelen katılımcıların araçlarına da yüklü miktarda para cezası kesildi!



0 Yorum

Yorum Yaz