• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Furkan Gönüllüsü Taha Demir, Koray Sarısaçlı'nın Ticaret İşlerinde Yaptığı Ahlaksızlıkları Anlattı!

Furkan Gönüllüsü Taha Demir, Koray Sarısaçlı'nın Ticaret İşlerinde Yaptığı Ahlaksızlıkları Anlattı!

Furkan Gönüllüsü Taha Demir, Koray Sarısaçlı'nın ticaret İşlerinde yaptığı ahlaksızlıkları Furkan Haber'e anlattı.

Furkan Gönüllüsü Taha Demir, Koray Sarısaçlı'nın Ticaret İşlerinde Yaptığı Ahlaksızlıkları Anlattı!
18 Ara 2021 22:43:44

Furkan Hareketi Gönüllüsü Taha Demir, Koray Sarısaçlı'nın ticaret işlerinde şahit olduğu ahlaksızlıkları anlattı. Sarısaçlı'nın, ortak arkadaşlarından aldığı borçları ödememek için birçok yalanına şahit olduğunu belirten Demir: 

"Borç aldığı arkadaşımızın parasını da, yaptığı işten hakkı olan kârı da vermedi. Arkadaşımız aylar sonra Sarısaçlı'nın yanına giderek zor bela parasını alabilmişti hatta bir kısmını da kurtaramadı. Ben o zaman anladım ki; Sarısaçlı, o arkadaşımızı defalarca yalanlarla aldatmış.

Bir başka şahit olduğum olaysa; Sarısaçlı bazı arkadaşlarımızı adeta ajanlıkla suçluyordu. Ancak çok defa yanımda kendisini arayanlarla gizli gizli konuşmalar yaptı. O konuşmalar sonrası yanımıza döndüğünde istihbarattan bazı kişilerle görüştüğünü belirtiyordu. Bu son yaşanan olaylarla da ortaya çıktı ki aslında kendisi adete bur ajanlık yapmış! Dolayısıyla Koray Sarısaçlı'nın tertemiz insanlara kolayca iftira attığına da şahit oldum.

Sarısaçlı verdiği bir röportajda, hocamızın sohbetlere katılmayanlara 3-5 milyon ceza kestiğini söylemiş ben neredeyse çocukluğumdan beri cemaatdeyim, hocamızın yanındayım böyle bir şeye şahit olmadım. Bu sohbetlere katılmak bir gönül işidir, isteyen katılır isteyen katılmaz. Bu gerçekten komik bir yalandır. Dolayısıyla Koray Sarısaçlı'nın apaçık bir yalancı olduğu da buradan anlaşılmaktadır." İfadelerini kullandı.



0 Yorum

Yorum Yaz