Alparslan Kuytul Hoca TAHLİYE EDİLDİ!

663 Gündür Bolu F Tipi Cezaevinde tutulan Alparslan Kuytul Hoca hakkında tahliye kararı verildi.

Alparslan Kuytul Hoca TAHLİYE EDİLDİ!
05 Ara 2019 12:54:07

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'na yönelik soruşturma kapsamında tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hoca’nın tahliyesine karar verildi. Yurt dışı yasağı olmakla beraber duruşma 17 mart tarihine ertelendi.

TAHLİYE EDİLDİ

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'na yönelik başlatılan soruşturma kapsamında tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hoca ve beraberindeki 43 kişinin yargılanmasına Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Bolu Cezaevi'nden SEGBİS (Ses ve Görüntülü Bilgi Sistemi) ile Adana'da görülen duruşmaya katılan Alparslan Hoca, hakkındaki asılsız suçlamaları reddederek beraatını talep etti.

KARAR COŞKUYLA KARŞILANDI

Mahkeme heyeti Alparslan Kuytul Hoca’nın tutuklu yargılanmasına gerektirecek bir gerekçe olmaması sebebiyle tahliyesine karar verdi. Kararın açıklanmasının ardından yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Adana Adliyesi çevresinde bekleyen Alparslan Hoca’nın binlerce sevenleri sloganlar ve tekbirlerle bulundukları caddeyi inletti.



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    edip uruç 05 Ara 2019 14:48:00

    Adalet er veya geç yerini bulacaktı. Adam sadece tevhidi anlatıyor diye hapse atmanın anlamı yok. Geçmiş olsun diliyorum. Sevdiklerinin ve sevenlerinin gözü aydın olsun İnşaallah


Yorum Yaz