Alparslan Hoca'nın Avukatlarına Suikast Şüphesi!

Alparslan Hoca'yı sürgün edildiği cezaevinde ziyaret eden avukatları, dönüş yolunda geçirdikleri suikast şüphesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Alparslan Hoca'nın Avukatlarına Suikast Şüphesi!
05 Haz 2022 17:42:06

Furkan Hareketi Lideri Alparslan Kuytul Hoca'nın hukuksuzca tutuklanarak sürgün edildiği Ağrı Patnos L Tipi Kapalı Cezaevine ziyarette bulunan avukatları Yusuf Işık ve Bilal İpek dönüş yolunda suikast tehlikesi atlattı. Yaşadıkları şüpheli olayı sosyal medya hesabından paylaşan Avukat Işık su ifadeleri kaydetti:

"03.06.2022 Cuma günü meslektaşım @AvBilalipek ile birlikte müvekkilimiz Alparslan Kuytul Hoca’yı ziyaret için Patnos’a gittik. Dün akşam 17.00 sıralarında Adana’ya dönüş yolunda çok ilginç bir olay başımıza geldi.

İki şeritli otoyolda sol şeritte kendi güzergahımızda ilerliyorduk. Yol bomboştu ve sadece bizimle beraber bir araç vardı. O araç bomboş yolda hemen önümüzde iki şeriti ortalar vaziyette ilerliyordu.

Kararsız tavırlar içinde olduğunu gördüğüm araca yol vermesi ve sağ şeride geçmesi için selektör yaptım. Araç bir anda yaptığı manevra ile önce sağ şeride biz hız alınca da hemen tekrar bir anda sol şeride, önümüze geçti.

Bu durumu fark eder etmez frene basarak direksiyonu hemen sağ şeride kırdım. Çok büyük bir kaza yapmamıza ramak kalmıştı. Belki de araç savrulup gidecekti. O can havliyle aracın yanına yaklaşıp “ Ne yapıyorsun bizi mi öldüreceksin?” şeklinde tepkide bulundum.

Araçta iki kişi vardı ve öyle büyük bir kaza atlatmamıza rağmen soğukkanlı bir şekilde sadece birbirlerine baktılar ve asla bir tepki göstermediler.Halbuki bir tepki vermeleri gerekirken sanki kasten böyle bir şey yaparak olası bir kazaya sebebiyet vermek ister gibi bir hal vardı

Daha sonra biz ilerleyip yolumuza devam ettikten sonra o aracın artık gözden kaybolduğunu fark ettik. Bu olay ve araçtakilerin tepkisi gerçekten çok ilginçti. Allah hayra çıkarsın."


Semra Kuytul Hocahanım ise olaya şu ifadelerle tepki gösterdi:

"Allah muhafaza eylesin. Şu yaşadığınız hiç normal değil!

Her ne kadar gördükleriniz dışında suikast diyebileceğimiz net bir delil olmasada bir suikast girişimi olmaz diyeceğimiz günlerden de geçmiyoruz maalesef..

Rabbim hain planları bozsun. Zalimlere fırsat vermesin.."



0 Yorum

Yorum Yaz