Alparslan Hoca'dan ulusal medyaya tepki: Haberciliğiniz batsın

İHA ile başlayan 'Furkan Gönüllüleri Adam Kaçırdı' iftirasına bilindik ulusal medya kanallarının da ortak olması üzerine Alparslan Hoca twitter hesabından açıklama yaptı.

Alparslan Hoca'dan ulusal medyaya tepki: Haberciliğiniz batsın
18 Eyl 2021 23:03:45

"İstihbarat Haber Ajansı"

Yaptığı açıklamada süreci özetleyen Alparslan Hoca İhlas Haber Ajansı'nın Daha öncesinde de kendisini ve Furkan Vakfı'nı karalayıcı haberler yaptığına değindi. 

"Video senaryodan ibaret"

Söz konusu haberde yer alan videoda Furkan Gönüllülerin cami giriş ve çıkısından görüntüler eklenmesi ile algı oluşturulmaya çalışıldığını ifade eden Alparslan Hoca "Yayınladıkları video açıkça bir senaryodan ibaret!" yorumunda bulundu. 

"İşkenceyi haber yapmadı iftira için pusuda bekledi"

Hakimin dahi delil olarak kabul etmedi video görüntüleri ve bir şikayet sebebiyle Furkan Gönüllülerinin gözaltına alınıp işkenceye maruz bırakıldığını hatırlatan Alparslan Hoca "Bu haberlerle işkence suçunu bastırmaya çalışıyorlar" dedi. 

"Haberciliğinize yazıklar olsun!"

Paylaşımında son olarak  hem iş adamının eşinin hem de Furkan Gönüllülerinin olaya dair yaptığı açıklamarı hatırlatan Alparslan Hoca, "Neden yetkililer ve basın bu açıklamaları dikkate almıyor? Yapılan kumpaslar bizi asla yıldıramaz aksine bizleri daha da cesur ve azimli hale getirir…" dedi.

Alparslan Hoca'nın sosyal medya paylaşımları şu şekilde:



0 Yorum

Yorum Yaz