AKP’li Sincan Belediyesi Allah Düşmanı Mı Oldu?

AKP’li Sincan Belediyesi Konusu “Allah Sevgisi Ve Gerekleri” Olan Konferansa Engel Koyuyor!

AKP’li Sincan Belediyesi Allah Düşmanı Mı Oldu?
05 Nis 2016 21:10:14

 

Ankara Furkan İlim ve Hizmet Derneğinin 9 Nisan Cumartesi günü, Sincan’da bir düğün salonunda gerçekleştireceği, Allah Sevgisi ve Gerekleri konulu konferansına ait afişler, AKP’li Sincan Belediyesine bağlı zabıtalar tarafından parçalanarak toplatılmaktadır. Hatta el ilanı dağıtan kişilerin ellerindeki ilanlar zor kullanılarak alınmış ve bu kişiler tehdit edilerek darp edilmiştir.

Yasal izinlerin alındığı bu konferans, yasa dışı olduğu iddia edilerek Sincan Belediyesi tarafından engellenmeye çalışılmaktadır.

Genel olarak afiş asmanın yasak olduğunu, bu sebeple Furkan Derneğinin afişlerine de izin verilmediğini iddia eden Belediye yetkililerinin bu ifadesine rağmen Sincan Belediyesi sokaklarında AKP’ye ait afişlerin olduğu da dikkatlerden kaçmamıştır.

Billboard Şirketine de Baskı

Ayrıca daha önceden anlaşma yapılan ve ücreti ödenen Billboard reklam şirketinden gelen haber ile “Furkan Derneği hakkında yasal sorun çıktığı için reklamın yayınlanamayacağı” bildirilmiş ve ücretin geri iadesi teklif edilmiştir.

Derneği Kapatmakla Tehdit

Zabıta olduğunu iddia eden ama zabıtaya benzemeyen, sivil kıyafetli kişiler el ilanı dağıtan bayanlara bile müdahale etmişlerdir. Bazı tanıklar, birkaç gün önce Sincan Furkan Derneğine gelen bazı kişilerin derneği kapatmakla da tehdit ettiklerini de bildirmektedirler.

 



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    yasin duran 04 Mayıs 2016 22:17:00

    Böyle yaparak neyi engellemeye çalışıyolar isterlerse herşeyi kaldırsınlar Allah için hizmet edenleri yüce Rabbim istesin tüm dünyayı oraya toplar..


Yorum Yaz