Adana Zabıtası kutlu doğum brandalarını kesiyor! Zabıta: Emniyet de burda, bak!

Adana'da "Hz. Peygamberin Örnek Oluşu" konulu konferansa yönelik duyuru brandaları belediye zabıtalarınca toplatıldı.

Adana Zabıtası kutlu doğum brandalarını kesiyor! Zabıta: Emniyet de burda, bak!
28 Eki 2021 00:05:11

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Gönüllüleri tarafından düzenlenen ve vakfın kurucu başkanı Alparslan Kuytul Hoca'nın konuşmacı olarak katılacağı 'Hz. Peygamberin Örnek Oluşu' konulu konferansın duyuru brandaları, Adana Büyük Şehir Belediyesi zabıtalarınca akşam saatlerinde toplanmaya başlandı.

Konferans için gerekli mercilere bildirilerin yapıldığı bilinmesine rağmen 31 Ekim Pazar günü Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleştirilmesi planlanan programa yönelik saldırgan tutum, talimatla hareket edildiği düşüncelerini kuvvetlendirdi.

Duyarlı vatandaşların kaydettiği videoda, brandaları kesmek için gelen zabıtalar duyuru ilanlarının hangi gerekçeyle kesildiği sorularına karşılık; "Bizi emniyet çağırdı, bak emniyet de burada" ifadelerin kullandı. Sivil polislerin müdahalesiyle alandan uzaklaştırılan zabıta aracında birçok kesilmiş brandanın olduğu görüntülendi.

Daha önce konferans hakkında açıklamada bulunan Alparslan Hoca; "Adana'da rock festivallerine, lezzet festivallerine izin verenlerin Peygamberimizi konu edindiğimiz programa müsade etmezlerse ne kadar Müslüman olduklarını göstermiş olacaklar!" ifadelerini kullanmış, "Umarım yeni bir '22 Nisan' vakası yaşatmazlar" cümlelerini kaydetmişti.



0 Yorum

Yorum Yaz