Adana Emniyetinden Furkan Haber Röportajına Sabote

Adana Emniyeti, polisler tarafından darp edilen Furkan gönüllüsü ile röportaj yapılmasına engel olmak istedi. Emniyetin skandalları aratmayan röportaj mücadelesi ise kameralara böyle yansıdı.

Adana Emniyetinden Furkan Haber Röportajına Sabote
23 Eki 2019 12:07:57

18 Ekim Cuma günü Adana Bölge Adliyesinde Alpaslan Hoca'nın mahkeme sonucunu bekleyen Furkan gönüllülerine polis engel olmaya çalışmış ve bazı gönüllüleri darp etmişti.

Furkan Haber muhabiri ise geçen pazar günü, darp mağduru kolu sargılı gönüllü ile röportaj yapmak istemiş ve kendisine mikron uzatmıştı.

Ancak röportaj yapılacak alana gelen sivil ve resmi üniformalı emniyet memurları gönüllüleri çembere alarak röportajın yapılmasına engel olmaya çalıştı.

Kameralara yansıyan engelleme görüntülerinde muhabirimizin ve mağdur kişinin zor anlar yaşadığı, gönüllülerin sürekli yer değiştirmek zorunda bırakılarak itildikleri görülüyor.

Emniyetin çıkardığı engellere rağmen gerçekleştirilen röportajda ise Furkan gönüllüsü, adliyeye sadece mahkeme sonucunu öğrenmek için gittiğini ancak bazı polis memurları tarafından ciddi bir şekilde darp edildiğini ve bu sebeple vücudunda oluşan ağrılardan ötürü birkaç gece uyuyamadığı belirtti.

Mahkeme günü yaşanan arbede sonucu kolunun sargıya alındığını söyleyen mağdur, bu yapılan haksızlığı Allah'a havale ettiğini ifade etti.

İşte zor şartlar altında gerçekleştirilen o röportaj;




0 Yorum

Yorum Yaz