22 Ağustos Mahkemesine Sayılı Günler Kala Furkan Gönüllülerinden Adalet Bekleyişi

Alparslan Kuytul Hocanın 22 Ağustos’ta gerçekleşecek olan mahkemesine 22 gün kala Furkan Gönüllüleri birçok şehirde Adalet bekleyişi gerçekleştirdi.

22 Ağustos Mahkemesine Sayılı Günler Kala Furkan Gönüllülerinden Adalet Bekleyişi
01 Ağu 2019 11:18:29

Alparslan Kuytul Hocanın 22 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan mahkemesine 22 gün kala Furkan Gönüllüleri çeşitli şehirlerde Adalet Bekleyişi gerçekleştirdi.

Alparslan Hocanın 24 Ocak'ta tahliye edilerek saatler sonra tekrar tutuklandığı davanın 3. duruşmasına sayılı günler kaldı.

30 Ocak 2018 tarihinde Alparslan Hocanın gözaltına alınmasıyla başlayan süreç boyunca gerçekleştirdikleri çeşitli faaliyetlerle hocalarının suçsuzluğunu dile getiren Furkan Gönüllüleri bu seferde yaklaşan mahkeme sebebiyle hem Türkiye’nin farklı şehirlerinde hem de yurtdışında #AdaletBekleyişi’nde bulundu.

Adalet bekleyişi Türkiye’de Mardin, Antep, Konya ve Adana şehirlerinde gerçekleşirken yurtdışında ise Hamburg şehrinde gerçekleşti.

Adalet Bekleyişi sırasında yapılan canlı yayında “Bu dosya suç dosyası değil sus dosyasıdır. Biz susmayacağız, yılmayacağız! Aydın ve alim bir şahsiyet olan hocamızın cezaevinde olması memleketimiz için büyük bir kayıptır.” diyen Furkan Gönüllüleri konuşmalarını “Alparslan Hocamız Özgür Kalmalı” sloganı ile bitirdiler.

18 aydır hocalarını yalnız bırakmayan Furkan Gönüllüleri 22 Ağustos’ta gerçekleşecek olan mahkeme için bir kez daha adil yargılama taleplerini yinelediler.

ADANA

Resim

Resim

Resim

Resim

HAMBURG

Resim

Resim

KONYA

Resim

Resim

GAZİANTEP

Resim

Resim

Resim

MARDİN

Resim

Resim

Resim



0 Yorum

Yorum Yaz