Furkan Hareketi Mensupları için; Hdp’li, Pkk sevici, Gülenci, Şii, şucu bucu diyenlere hep beraber vereceğimiz tek bir cevabımız var!

Yazar: Semra KUYTUL Tarih: 02 Haz 2016

29-05-2016 Pazar günü Alparslan Kuytul Hocaefendi ile birlikte binlerce insanın dik ve ısrarlı duruşu sonrasında Furkan Hareketi Mensuplarına atılan iftiralar ve sosyal medya üzerinden yapılan saldırıların artması üzerine Semra Kuytul Hocahanım bir açıklama yazdı: 

Furkan Hareketi Mensupları için; Hdp’li, Pkk sevici, Gülenci, Şii, şucu bucu diyenlere hep beraber vereceğimiz tek bir cevabımız var!

 

Kıymetli kardeşlerim!

Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin yıllardır hakkı haykıran olması,

İslam adına yanlışları söylemekten asla çekinmemesi,

Zalimin ve mazlumun, tarafına değil adalete bakması,

Sevenlerimizin her geçen gün artması,

İskenderun’da gösterdiğimiz dik duruş ve sonucunda AKP’ye karşı aldığımız tavır sebebiyle AKP’ciler başta olmak üzere;

AKP’ye beyat etmiş olanlar, kıskananlar, hazmedemeyenler ve bu davanın düşmanları özellikle sosyal medyada üzerimize geleceklerdir.

Şucu bucu diye iftiralar atmaya devam edecekler, bizleri kışkırtmak isteyecekler, yanlış yaptırmak isteyecekler, prestij kaybettirmeye çalışacaklardır.

Bizim ne olduğumuz 25 yıldır ortadadır. Kimseyle uzun uzun konuşmaya tartışmaya gerek yok.

 

Furkan Hareketi Mensupları için; Gülenci, Hdp’li, Pkk sevici, Şii, Tarikat düşmanı, şucu bucu diyenlere hep beraber vereceğimiz tek bir cevabımız var!

 

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin dediği gibi: Bizim hiçbir zaman hiçbir parti veya cemaatle irtibatımız olmadı.

Biz sadece; her zaman tüm parti ve cemaatlere haklı olduklarında haklı, haksız olduklarında haksız dedik.

Biz ne İrancıyız, ne Gülenci, ne herhangi bir parti sevici! Bizim bu iftiralara yıllardır verdiğimiz tek bir cevap var: Biz ne şucuyuz ne de bucu! BİZ FURKAN HAREKETİYİZ!

Bundan başka bir durumumuz olmamıştır. Aksini söyleyen İFTİRACININ TA KENDİSİDİR! Hocaefendi'nin 20-25 yıllık videoları mevcuttur. Dileyen araştırsın...

Bu cevabı ve net duruşu sosyal medyada aktif olanlar aktif olmayanlara da yaysın. Cevabımız nettir ve başka söze gerek yoktur. Sadece bu cevap anlamak isteyenlere yeterlidir.

Bu cevap ifade eden cümleleri tüm kardeşlerimiz kendine kopyalasın. Üzerine bir kelime bile ilave etmeden cevap verip çekilelim. SÖZÜ UZATMAYA GEREK YOK!

Tabi bu dediğimiz diğer grup ya da şahıslar içindir, bu muhataplıktan aktroller hariçtir. Onlara hiç bir türlü cevap vermiyoruz, onları hiçbir şekilde muhatap almıyoruz! Bizim ahlaksızlarla işimiz olmaz!

Diğer grup ya da şahıslardan da ahlaksızlık yapanları aynı şekilde engelliyoruz. Eksik olsunlar!

Biz Furkan Erleriyiz!

Biz; dürüst olan, samimi ve ön yargısız bakan, insan gibi konuşanlarla muhatap oluruz. Sırf karalama olsun diye ya da tahkir etmek için ya da saldırgan ve ahlaksızca yaklaşımları olanlar, hiç muhatap alınmadan direk engellenmeli! Bu konu önemlidir. Tüm kardeşlerimiz dikkat etmeli…

Semra Kuytul Hocahanım

01-06-2016

Paylaş:  
Semra KUYTUL
Semra KUYTUL