Suudi Konsolosluğu'nda bu akşam arama yapılması bekleniyor

Dışişleri kaynakları, kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için başkonsoloslukta bugün inceleme yapılacağını bildirdi. Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili oluşturulan çalışma grubunda yer alan Türk ve Suudi yetkililer de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bir araya geldi.

Suudi Konsolosluğu'nda bu akşam arama yapılması bekleniyor
15 Eki 2018 16:39:24

Dışişleri kaynakları, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öğleden sonra arama yapılmasının beklendiğini duyurdu.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda kaybolmasıyla ilgili oluşturulan çalışma grubunda yer alan Türk ve Suudi yetkililer, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bir araya geldi.

2 Ekim'de Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girişinin ardından haber alınamayan Washington Post yazarı Kaşıkçı için başkonsolosluk önündeki bekleyiş sürerken, bazı Suudi vatandaşları evrak işlemleri için sabah saatlerinde başkonsolosluğa geldi.

Başkonsolosluk çalışanları binaya girişlerde evrak işlemleri için gelenlere eşlik ediyor. Konsolosluk önünde yer alan alanda yerli ve yabancı basın mensupları da gelişmeleri takip etmek amacıyla bekleyişi sürüyor.



0 Yorum

Yorum Yaz