Ortağı Tarafından Bıçaklandı, Hayatını Kaybetti

Kayseri'de para meselesi yüzünden çıkan kavgada, eski ortağı tarafından bıçaklanan kasap tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ortağı Tarafından Bıçaklandı, Hayatını Kaybetti
07 Tem 2020 14:46:15

Kayseri'de meydana gelen ve para meselesi yüzünden çıkan olayda, eski ortağı Vedat Kaplan tarafından bıçaklanan kasap Emin Erciyes (40), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Vedat Kaplan ile kavgaya karıştığı belirlenen çalışanı M.L (27) adliyeye sevk edildi.

Kocasinan ilçesi Hocaahmet Yesevi Mahallesi Dikendere Sokak'ta yaşanan cinayet Kasap Emin Erciyes ile eski ortağı Vedat Kaplan arasında, para meselesi yüzünden yaşandı. İkilinin tartışması bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgaya Vedat Kaplan'ın yanında çalışan M.L de dahil oldu. Kavga sırasında Vedat Kaplan, yanında getirdiği bıçakla Emin Erciyes'i bacağından yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Emin Erciyes, ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, hastanede tedaviye alınan Emin Erciyes doktorların tüm müdahalesine karşın gece saatlerinde hayatını kaybetti.Olayın ardından gözaltına alınan Vedat Kaplan ile M.L., emniyetteki sorguları sonrası adliyeye sevk edildi.



0 Yorum

Yorum Yaz