MHP lideri Bahçeli: Kimseyi incitmeyeceğiz, kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Antalya kampında yaptığı konuşmada ''Kalp kırmayacağız, kimseyi incitmeyeceğiz, kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz. Dikkat ediniz, belediye haksız kazanç kapısı değildir. Belediye partizanlık, yandaşlık, yağcılık, beleşçilik, bencillik, beş yıllık saltanat demek hiç değildir'' dedi..

MHP lideri Bahçeli: Kimseyi incitmeyeceğiz, kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz
20 Nis 2019 11:58:04

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'na katılıyor. İki gün sürecek toplantı öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir konuşma yaptı.

Bahçeli, konuşmasında şunları söyledi:
''Yurdumun dört bir köşesinden heyecanlarıyla buraya teşrif eden dava arkadaşlarıma hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. İnsana hizmet siyasette ana amacımızdır. Yerel yönetimler insanımıza hizmetin ilk ve en öncelikli zeminidir. Demokrasinin kökleşmesi, kurumsallaşması yerel yönetimler sayesinde gerçekleştirilmektedir. İnsanımızla doğrudan temasın ilk yüzü yerel yönetimlerdir.

KUTUPLAŞMAYA İZİN VERMEYECEĞİZ
Kalp kırmayacağız, kimseyi incitmeyeceğiz, kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz. 'Ben' değil 'biz' diyeceğiz. Ama biz içindeki sayısız beni görmezden gelmeyeceğiz. Mert olacağız, namerde eyvallah etmeyeceğiz. Hukukun çizgisinden helalin yolundan asla savrulmayacağız. Millet sevdasından bir an olsun ayrılmayacağız. Çalışmaktan gocunmayacağız.

BELEDİYE HAKSIZ KAZANÇ KAPISI DEĞİLDİR
Varsın birileri dedikodu yapsın, biz işimize bakacağız. Dikkat ediniz, belediye haksız kazanç kapısı değildir. Belediye partizanlık, yandaşlık, yağcılık, beleşçilik, bencillik, beş yıllık saltanat demek hiç değildir. Allah korkusu olmayan belediye yönetimlerinin sonu karanlıktır. Geçmişte bu yola sapanlar, aramızdan birer birer ayrılıp gitmişlerdir.''

"OY ORANIMIZ 18.81'DİR O DA ATATÜRK'ÜN DOĞUMDUR"

MHP yarım asırdır siyasetin, zorlu etap ve kulvarlarını aşmasını bilmiştir. 31 Mart seçimlerinden sonra kötü niyet sahipleri daha da gün yüzüne çıkmıştır. Bilhassa partimizin il genel meclisi seçiminde aldığı yüzde 18.81'lik oranı diline dolamışlardır. Halep oradaysa arşın YSK'nın sistemindedir. 18.81, 1881'dir o da Atatürk'ün doğumudur. MHP'ye AK Parti'den kayış olduğunu söyleyen nifak yuvaları şu sıralar faaldir.



0 Yorum

Yorum Yaz