Meteoroloji'den hava durumu uyarısı!

Meteoroloji yaptığı hava durumu uyarısında yurdun büyük bölümünde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın beklendiğini bildirdi. İşte Meteoroloji'nin uyardığı o iller...

Meteoroloji'den hava durumu uyarısı!
18 Mayıs 2019 03:54:55

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan hava durumu duyurusuna göre, Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın ile Sinop, Ordu ve Samsun illerinin iç kesimleri ile Bilecik, Sakarya, Kocaeli, Bursa'nın güney ve doğusu), Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar ve Eskişehir ile kuzey ve batı ilçeleri başta olmak üzere Ankara'da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanağın ise etkisini yarın sabah saatlerinden akşama kadar sürdüreceği tahmin ediliyor.

Öte yandan Manisa ilinin Kırkağaç, Soma ve Akhisar ilçelerinde ise yerel olmak üzere kuvvetli yağış bekleniyor. Manisa'nın Kırkağaç, Soma ve Akhisar ilçelerinde yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanakla dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgarın etkili olacağı tahmin edilirken hadisenin bu gece saat 01.00'e kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Meteoroloji yetkilileri batandaşların ve yetkililerin ani sel, su baskını ve ulaşımda aksama gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyardı.



0 Yorum

Yorum Yaz