LGBT sapkınlıktır diyen Ali Erbaş'a suç duyurusu

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, hutbesinde "İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor." demişti.

LGBT sapkınlıktır diyen Ali Erbaş'a suç duyurusu
25 Nis 2020 20:57:58

Ankara Hacı Bayram Camii’nde, temsili Cuma namazını kıldıran Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, hutbesinde tüm insanlığa, “Ey insanlar! Canımıza, aklımıza, inancımıza, malımıza ve neslimize zarar veren şeylerden uzak duralım” çağrısında bulundu.

"İslam Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor"

Erbaş, İslam'ın eşcinselliği lanetlediğine değinerek, "Ey insanlar! İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti. Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir, bunun hikmeti. Yılda yüzbinlerce insan gayri meşru ve nikahsız hayatın islamî literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu Hiv virüsüne maruz kalıyor. Geliniz bu tür kötülüklerden insanları korumak için birlikte mücadele edelim." ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine İnsan Hakları Derneği (İHD) Ankara Şubesi, sapkınların avukatlığına soyunarak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hakkında, LGBT'lilere yönelik nefret söyleminde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Konuyla ilgili İHD'den yapılan açıklamada, İslam'ın eşcinselliği lanetlediğini söyleyen Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın suç işlediğini iddia edilerek, görevden alınması talep edildi.



3 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    26 Nis 2020 08:22:04

    Dogru

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    nihat yûcel 26 Nis 2020 07:49:07

    bôyle bir topluma kovit 19 korona virûrûsû az bile gelir insanlik çirindan çikdi zina zirveye ula$di e$cinselik zirvede bukadar ahlaksizli neyin nesi anlayamiyorum kyamet geldi kapiya dayandi daha insanlar islah olmuyor peki insanlik nasil islah olacak acaba merakla bekliyoruz

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Derviş güzel 26 Nis 2020 04:57:50

    Adam doğru söylemiş helal olsun ALLAH 'ın hükümlerini kıvırmadan dosdoğru söyleyen bu adama lut kavmi gibi helakmı olalım hiç mi akletmiyorlar sn Ali Erbaşı canı gönülden destekliyorum


Yorum Yaz