Koray Sarısaçlı: Tutuklu Furkan Gönüllüleri Aile Dostumdur

Ulusal medyada Furkan Gönüllüleri tarfından kaçırıldığı öne sürülen iş adamı Koray Sarısaçlı, Tv Furkan'ın hazırladığı programa konuk oldu. Gönüllüleri baz alan iddialara yanıt veren Sarısaçlı, şüphelendiği isimler hakkında da suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Koray Sarısaçlı: Tutuklu Furkan Gönüllüleri Aile Dostumdur
22 Eyl 2021 10:04:04

Başta İHA olmak üzere ulusal medyanın, Furkan Vakfı Gönüllülerini hedef alarak servis ettiği haberlerde, Adanalı iş insanı Koray Sarısaçlının, gönüllüler tarafından kaçırıldığı öne sürülmüştü. İş adamı Sarısaçlı, dün akşam saatlerinde Tv Furkan'ın hazırladığı programa konuk oldu. Çıkan iddialara yanıt veren Sarısaçlı, durumun ana akım medyada yansıtıldığı gibi olmadığını, kendisini kaçıranları tanımadığını ve tutuklu bulunan gönüllülerin aile dostu olduğunu vurguladı.
"Furkan Vakfı ve Gönüllüleri güvendiğim, sevdiğim, kişi ve kurumlardır. Bize ve topluma çok emeği geçmiştir. Ailemden birçok kişi de içlerinde yer alır." ifadelerini kullanan Sarısaçlı, basına röportaj veren kız kardeşi hakkında da şu ifadeleri kaydetti:
"En çok zoruma giden olaylardan bir tanesi budur. Birkaç kere laboratuardan kendisini kovduğumu, aramızda husumetin olduğunu anlattım. Bunu anlatırken boğazım düğümlendi. Eski eşiyle ilgili bazı durumlar vardı bunlarla ilgili de savcılığa ifade verdim."



0 Yorum

Yorum Yaz