Kemalpaşa Kaymakamı kovduğu öğretmenden özür diledi

Kemalpaşa'da kendisine 'Hoşgeldiniz' diyerek elini uzatan öğretmen Burak Kılıç'ı sınıftan kovan Kaymakam Mehmet Faruk Saygın, olayın gündeme gelmesinin ardından tekrar okula giderek "Sizden özür diliyor ve helallik istiyorum" dedi.

Kemalpaşa Kaymakamı kovduğu öğretmenden özür diledi
01 Eki 2021 15:22:25

Artvin’in Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın, Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde sınıftan kovduğu öğretmen Burak Kılıç’tan özür diledi.

Yaşanan olayın gündeme gelmesinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün internet sitesinde, kaymakamın bugün liseye giderek öğretmen Kılıç’a çiçek sunduğu ve özür dilediğine dair açıklama yer aldı.

Müdürlüğün açıklamasına göre ziyarette öğretmenle bir araya gelen Kaymakam Saygın, “29.09.2021 Çarşamba günü gerçekleştirdiğimiz okul ziyareti sırasında karşılıklı yanlış anlaşılma nedeniyle yaşanan hadise beni derinden üzmüştür. Pandemi koşulları gereği küçük bir heyetle gerçekleştirdiğimiz sınıf ziyaretleri sırasında iki öğretmenin görevli olduğu sınıfınızda sizin sonradan sınıfa gelmeniz, kim olduğunuzu o an bilmiyor olmam ve tokalaşmak maksadıyla elinizi uzatmanız sebebiyle salgın tedbirleri açısından sizi uyarma gereği duydum. Öte yandan, sizin özel eğitim öğrencimizin bakımı ile ilgilenmeniz sebebi ile sonradan sınıfa geldiğinizi anladım. Yaşanan yanlış anlaşılmadan kaynaklanan hadiseden üzüntü duyduğumu size özellikle belirtmek isterim” dedi.

Etiketler:   Kaymakam


0 Yorum

Yorum Yaz