Her Yerde Dayatılan Covid Tedbirleri Festivalde Unutuldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yaptığı Adana lezzet festivalinde içiçe geçen vatandaşların koronavirüs ve sosyal mesafe tedbirlerine aykırı görüntüleri, alınan kararların samimiyetini sorgulattı!

Her Yerde Dayatılan Covid Tedbirleri Festivalde Unutuldu!
11 Eki 2021 14:52:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 9 Eylülde açılışını yaptığı Adana Lezzet Festivalinde; mesafesiz ve hijyen kurallarına aykırı görüntüler, Koronavirüs tedbirlerinin samimiyetini bir kez daha sorgulattı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ve bilim kurulunun kış mevsiminin yaklaşmasıyla vakalarının artacağı ve yeni tedbirlerin alınabileceği yönündeki söylemleri artarken partilerin kongre ve mitinglerine, anma törenlerine, eğlence sektörlerine gösterilen iltimas akıllarda soru işareti bıraktı.

Merkez Park'ta düzenlenen 5'nci Uluslararası Adana Lezzet Festivalinde Koronavirüs tedbirlerine ve hijyen kurallarına aykırı şekilde biraraya gelen vatandaşlara, hes kodu yahut PCR testi sorulmadığı aktarılırken hınca hınç dolu kapalı alanda adeta üst üste eğlenen kişilere de herhangi bir yaptırım uygulanmadığı belirtildi.

Tebirlere aykırı olarak eğlencelerini sürdüren vatandaşlara uyarı dahi yapılmaması, tepkilere neden olurken akıllara ibadethanelerde ve okullarda uygulanan sıkı denetim ve baskılar geldi.

Hijyen kuralları başta olmak üzere, maske ve mesafe kurallarına riayet edilen üniversitelerde, Koronavirüs aşısı yaptırmamış ve negatif sonuçlu PCR testi bulunmayan öğrenciler derslerden atılması, yanı sıra camilerde klimaların uzun süre açılmaması ve aşırıya kaçan tedbirlerin esnetilmemesi, uygulamadaki çifte standartı gözlerönüne serdi.



0 Yorum

Yorum Yaz