Generallere hakaret eden Murat Alan'ı sopalarla darp ettiler

Alan’ın tedavisi sürerken darp eden 4 kişi de gözaltına alındı.

Generallere hakaret eden Murat Alan'ı sopalarla darp ettiler
14 Haz 2019 23:09:12

Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan, Cuma namazına giderken evinin önünde 4 kişi tarafından saldırıya uğradı. Alan'ı darp eden 4 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan öğlen saatlerinde cuma namazına gitmek üzere evinden çıktıktan sonra 4 kişinin beyzbol sopalı saldırısına uğradı.

Saldırıda başından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan Murat Alan, çevredeki bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alan’ın tedavisi sürerken darp eden 4 kişi de gözaltına alındı.

"2 gün Önce Ankara'dan İstanbul'a gelmişler"

4 kişi tarafından darp edilen Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan saldırının nasıl gerçekleştiğini anlattı. Alan, "Senin siyasi iradenin de hakkından geleceğiz diyerek başıma beyzbol sobasıyla vurdu. Ben o anda çocuğumu düşündüm. 6 yaşında o an çocuğum çığlık attı. 2 gün önce Ankara'dan İstanbul'a gelmişler. Olayın kesinlikle takipçisi olacağız. Ama ben değil bu Cumhurbaşkanımızın iradesine saldırı. AK Parti'nin bu işi takip etmesi lazım. Bizim hükümetimizde bizim dönemimizde bize yaptıklarına bakın. Allah'ın izniyle geri adım atmayacağız." dedi.

Ne olmuştu?

Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan, 1 Haziran’da Akit TV’de yayımlanan programda Ali Tarakçı ile tartışması sırasında şu sözleri sarf etmişti: “Bugüne kadar bütün Müslümanları tutup kolundan içeri attınız bir tek FETÖ'yü içeri atmadınız. Sizin o Ergenekoncularınızın da Fethullahçılarınızın da hepsinin Silivri’de, Sincan'da burnundan getiriyoruz. O hizaya gelmeyen omzu çatal bıçak seti apoletli generalleriniz var ya, hepsi Erdoğan'ın arkasında saf tutuyor. Oynaya oynaya eşek gibi saf tutacaklar. Bu ülkede demokrasi varsa bunu AK Parti iktidarı oturttu. Askeri Savunma Bakanı'nın arkasına koyuyorsa, sivillerin arkasında saf tutturuyorsa bunu AK Parti iktidarı oturttu."

Milli Savunma Bakanlığı, Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan'ın, televizyon programında, generallere yönelik sözleriyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuş Alan hakkında soruşturma başlatılmıştı.



0 Yorum

Yorum Yaz