Furkan Gönüllülerinden Kapı Kapı Tevhide Davet!

Tevhid davasını misyon edinen Furkan Gönüllüleri, bulundukları şehirlerde sokak sokak, kapı kapı Tevhid davasını anlatmaya devam ediyor.

Furkan Gönüllülerinden Kapı Kapı Tevhide Davet!
18 Nis 2019 13:10:21

"Biz daima tevhid üzerinde duracağız" söylemiyle yola çıkan Furkan Gönüllüleri, Türkiye'nin ve Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde tevhid davasını, La ilahe illallah'ın gerçek manasını anlatmayı sürdürüyor.

Kur'an-ı Kerimin en temel mesajı olan Tevhid hakikatini anlatmak için bulundukları şehirlerde park park, bahçe bahçe, kapı kapı dolaşan, esnafları ziyaret eden Furkan gönüllüleri, davet sahalarını genişleterek kıraathanelerde, toplu taşıma araçlarında, camilerde de anlatmayı devam ettiriyor.

 


 

 

Peygamberlerin ortak mücadelesi olan Tevhid davasını anlatan ve Allah’ın dünyasında "Allah’ın dediği olmalı" sözüne davet eden gönüllüler, bu vesileyle on binlerce kişiye ulaştı.

Alparslan Kuytul Hocanın cezaevinde de anlatmaya hiç ara vermediği Tevhid hakikatini tüm dünyaya yaymaya gayret eden talebe ve sevenleri bu şekilde milyonlarca insana ulaşmayı hedefliyor.

Söz konusu manifestoda, La İlahe İllallah'ın yeniden hayatlara geçirilmesiyle yaşanılacak köklü değişimler, şahsi, içtimai ve tüm alanlarda huzurun, barışın, kardeşliğin, adalet ve özgürlüğün geleceği ifade edildi.

Manifesto da "Allah'ın dünyasında Allah'ın dediği olmalıdır" denerek, "neden Allah hükmetmelidir, yasaları, tüm kanunları neden Allah koymalıdır?" sorularına akli ve nakli cevaplar verildi.

Diğer bütün peygamberler gibi Peygamber Efendimiz(sav)'in de hayatı boyunca tevhid için mücadele ettiğine değinilen manifestoda, hayatını tevhid davasına adamış dava adamlarının sözlerine de yer verildi.


Türkiye'nin en kapsamlı ilk ve tek Tevhid Manifestosu;

 


 



0 Yorum

Yorum Yaz