Furkan Gönüllülerinde Sevinç ve Coşku Bir Arada!

Aylardır haksız bir şekilde tutuklu bulunan Furkan gönüllülerinin bugün tahliye olması büyük bir coşku ve sevinçle karşılandı. İşte fotoğraflarla Furkan gönüllülerinin bugünkü heyecan ve mutluluğu;

Furkan Gönüllülerinde Sevinç ve Coşku Bir Arada!
17 Eki 2018 23:41:16

Bugün öğle saatlerinde, İzmir'de 9 aydır Adana’da 5 aydır tutuklu bulunan Furkan gönüllülerinden 6 kişinin tahliye haberinin gelmesiyle, aile ve sevenlerinde heyecanlı bekleyiş başladı.


Adana Kürkçüler cezaevinin ve İzmir Ödemiş cezaevinin önünde beklemeye başlayan sevenlerinin heyacan ve coşkusu sosyal medyada da gündem oldu.

Adana Kürkçüler cezaevinin önünde ilk vakitlerden itibaren beklemeye başlayan kalabalık, Furkan gönüllülerinin cezaevinden çıkışını tekbirler ve alkışlarla karşıladı.



Ardından Furkan gönüllülerini evlerine bırakmak için ilehi ve ezgiler eşliğinde dev bir konvoyla yola koyuldular.

 Yüzlerce aracın konvoy yaptığı kalabalık emniyetin anlamsız ehliyet sorgusuna takılsa da coşku içerisinde yoluna devam etti.

 


 



Tahliye edilen Furkan gönüllülerini tek tek evlerine bırakarak evlerin önünde büyük bir seviçle ilahiler ezgiler söyleyip tekbirler getirdiler.

“Alparlsan Hocama da Tahliye” sloganları atarak, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin haksız tutukluluğunun son bulması için çağrıda bulundular.





Aynı zamanda sosyal medyada etiketler açarak heyecan ve mutluluklarını sosyal medyanında gündemine taşıyan kalabalık, Furkan gönüllülerini evlerine bıraktıktan sonra büyük bir kardeşlik mesajı vererek dağıldılar.

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


Ayrıca Ödemiş cezaevinden tahliye olan 3 Furkan gönüllüsü de İzmir’de büyük bir sevinçle karşılandı. Yarın öğle saatlerinde Adana’ya gitmeleri beklenen Furkan gönüllüleri heyecanla bekleniyor.



Bugün 6 Furkan gönüllüsünün tahliye haberinin gelmesi, 9 aydır haksız bir şekilde tutuklu olan Alparslan Kuytul Hocaefendi ve 2 Furkan gönüllüsü için de tahliye beklentilerini arttırdı.



0 Yorum

Yorum Yaz