Furkan Gönüllüleri Tahliye Sevinci Yaşıyor!

Furkan Gönüllüleri, dün serbest bırakılan 6 arkadaşlarının tahliye edilmesini büyük bir sevinçle karşıladı.

Furkan Gönüllüleri Tahliye Sevinci Yaşıyor!
18 Eki 2018 09:06:17
Furkan Gönüllüleri 9 aydır geçen zorlu süreç içerisinde birlik beraberliğini devam ettirerek, Alparslan Kuytul Hocaefendi ve 8 kişiye yapılan haksız tutukluluk zulmüne karşı sessiz kalmadı.

BUGÜN TAHLİYE SEVİNCİNİ YAŞIYORLAR

Dün Adana Kürkçüler cezaevindeki 3 Furkan Gönüllüsü serbest bırakılarak 5.5 ay sonra ailelerine kavuştular. Bugün ise, İzmir’de dün serbest bırakılarak gece yola çıkıp memleketleri Adana’ya ulaşmak üzere olan 3 Furkan Gönüllüsünü aile ve sevenleri heyecanla beklemekteler. 9 ay süren hasret bugün son buluyor.
Delilsiz ispatsız iddialarla tutuklanan Furkan Gönüllüleri için bugün aklanma günüdür. Bu tahliyeler, zaten tertemiz olan ancak medyanın çeşitli iftira ve karalama kampanyaları ile kirletmeye çalıştığı Furkan adının temizliğini bir kez daha ispatlamıştır.

Furkan Gönüllülerinin temennileri aynı davadan yargılanan ve suçsuzluğu istihbarat ve tem raporları ile ispatlanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin de serbest bırakılmasıdır.

Hoceefendi’ye ve diğer iki Furkan gönüllüsünün de en kısa zamanda tahliye bekliyorlar…   İlgili Haber: Furkan Gönüllülerinde Sevinç ve Coşku Bir Arada!


0 Yorum

Yorum Yaz