Furkan Gönüllüleri Mevlid-i Nebi Programında Bir Araya Geldi!

Tahliye olduktan sonra 24 saat geçmeden siyaseten tekrar tutuklanan ve 436 gündür tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocanın talebe ve sevenleri kutlu doğum münasebetiyle 'Hz. Peygamberin Mesajı' konulu "Mevlid-i Nebi" programında bir araya geldi.

Furkan Gönüllüleri Mevlid-i Nebi Programında Bir Araya Geldi!
21 Nis 2019 16:12:01

Adana Atatürk Parkında kitap okuma etkinliğini gerçekleştiren Adanalı Furkan gönüllüleri, öğlen namazının ardından programın yapılacağı salona adeta akın etti.



Yüzlerce gönüllü, program esnasında Alparslan Hoca ile gönül birlikteliklerini vurguladı. Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti, şiir dinletisi, Alparslan Hocanın cezaevinden yaptığı telefon ses kayıtları derlemesi ve kutlu doğum içerikli jenerikler yer aldı.

İlahi ve marşlarıyla Grup Furkan'ın sahne almasının ardından konferans bölümüne geçildi.

Konferansı gerçekleştiren Taha Yasin Demir Hoca ise konuşmasında İslam davası üzerinde durarak, tevhidin hâkim olması gerekliliğini vurguladı.   "Matematik, fizik,tıb ilmini insana bırakan Allah, hidayet ve medeniyet inşasını insana bırakmamış, kendi üzerine almış ve bunun için kitaplar ve peygamberler göndermiştir" diyen Demir Hoca, "Peygamberliğin insanlığa duyurduğu mesajlar hayatlara geçirildiğinde özlenen toplum kurulacaktır." ifadelerini kullandı.  

Hz. Peygamberin Mesajı’ konulu konferanstan geriye kalanlar;



0 Yorum

Yorum Yaz