Küfür Etti, Boğdum

Manisa geçen vahşet olayın içinden bir vahşet daha çıktı. Sağır ve dilsiz genç kızı öldürüp yakan, işitme engelli anne ile kızı, daha önce de yine engelli bir kurbanlarını aynı şekilde katletmiş.

Küfür Etti, Boğdum
01 Mar 2015 10:57:05


Sağır ve dilsiz Emine hayatının tüm zorluklarına rağmen tutunmaya çalıştığı hayatı, 21 yaşında son buldu. Manisa’nın Akhisar ilçesinde bir barakada yakılmış halde bulunan cesetteki sır perdesi aralandı. İddiaya göre kan donduran olay şöyle gelişti; 

"Küfür Etti, Boğdum"

İzmir’de yaşayan sağır ve dilsiz Emine Girginer, İzmir İşitme Engelliler Okulu’nda tanıştığı kendisi gibi engelli Selda K.’nın (43) yanında kalmak için ailesinden izin alarak Manisa’ya gitti. Genç kızın kendilerine küfür ettiğini ileri süren Selda K., Emine’yi elleriyle boğarak öldürdü. Yine kendisi gibi sağır ve dilsiz kızı Saadet K. (26) ile birlikte zeytinlik alana götürüp yaktı. Anne-kız, 2013 yılında kaybolan sağır ve dilsiz Arif Atalay’ı da bu şekilde boğarak öldürdükleri ortaya çıktı.

100 METRE ARAYLA 2 CESET

OIayı, kamera görüntülerinden aydınlatan polis, cesedin bulunduğu yerin 100 metre ilerisinde adamın kemiklerine ulaştı. Atalay’ın hem Selda K. hem de kızı ile gönül ilişkisi olduğu, çıkan bir tartışmada öldürüldüğü öğrenildi.  Selda K.’nın yine sağır ve dilsiz  oğlu 20 yaşındaki Selim Burak K. da bulundu.



0 Yorum

Yorum Yaz