Foto Galeri | Furkan Gönüllülerinde Büyük Coşku!

Dün Adana Kürkçüler cezaevindeki 3 Furkan Gönüllüsü serbest bırakılarak 5.5 ay sonra ailelerine kavuştular. Bugün ise, İzmir Ödemiş’ten tahliye olup Adana’ya ulaşan Furkan Gönüllüleri büyük bir coşku ile aile ve sevenlerine kavuştu...

Foto Galeri | Furkan Gönüllülerinde Büyük Coşku!
18 Eki 2018 16:22:18

Aylardır haksız bir şekilde tutuklu bulunan Furkan gönüllülerinin dün tahliye olması büyük bir coşku ve sevinçle karşılandı.


Dün öğle saatlerinde, İzmir Ödemiş’ten 9 ay sonra tahliye olan 3 Furkan Gönüllüsü yola çıkarak memleketleri Adana’ya geldi.


Adana baraj yolu civarında beklemeye başlayan kalabalık, Furkan gönüllülerini tekbirler ve alkışlarla karşıladı.
Furkan Gönüllülerini bekleyen sevenlerinin heyecan ve coşkusu sosyal medyada da gündem oldu.


Ardından Furkan gönüllülerini evlerine bırakmak için ilahi ve ezgiler eşliğinde dev bir konvoyla yola koyuldular.


Tahliye edilen Furkan gönüllülerini tek tek evlerine bırakarak evlerin önünde büyük bir sevinçle ilahiler ezgiler söyleyip tekbirler getirdiler.


“Alparslan Hocama da Tahliye” sloganları atarak, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin haksız tutukluluğunun son bulması için çağrıda bulundular.



Aynı zamanda sosyal medyada etiketler açarak heyecan ve mutluluklarını sosyal medyanın da gündemine taşıyan kalabalık, Furkan Gönüllülerini evlerine bıraktıktan sonra büyük bir kardeşlik mesajı vererek dağıldılar.


Furkan Gönüllülerinin temennileri aynı davadan yargılanan ve suçsuzluğu istihbarat ve tem raporları ile ispatlanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin de serbest bırakılmasıdır.

6 Furkan gönüllüsünün tahliye haberinin gelmesi, 9 aydır haksız bir şekilde tutuklu olan Alparslan Kuytul Hocaefendi ve 2 Furkan gönüllüsü için de tahliye beklentilerini arttırdı.

 


İlgili Haber;

Furkan Gönüllülerinde Sevinç ve Coşku Bir Arada!

 



0 Yorum

Yorum Yaz