Erdoğan'dan Coca Cola Fabrikası Açılışı

Aşırı derecede bağımlılığına yol açan ve insan sağlığına zararlı olduğu tespit edilen kola, Türkiye’de kâr etmeye devam ediyor. Sahibi Yahudi asıllı biri olan Coca Cola bilindiği gibi gelirinin kar paylarını işgalci İsrail ordusuna bağışlıyor. Yıllardır Müslümanların Boykot ettiği Coca Cola Türkiyede 10'uncu fabrikasını Isparta’da kurdu.Açılışını ise Erdoğan yapacak. Bu ilginç açılış, hükümet yetkililerinin İsrail ile dostuz ifadelerinin bir başka göstergesi mi olduğu sorusunu akla getirdi.

Erdoğan'dan Coca Cola Fabrikası Açılışı
06 Ağu 2017 10:44:50

Aşırı derecede bağımlılığına yol açması ile bilinen aynı zamanda insan sağlığına zararlı olduğu tespit edilen kola, Türkiye’de kâr etmeye devam ediyor. Öyle ki, Coca Cola firması Türkiye'deki 10'uncu fabrikasını kurdu. Sahibi Yahudi asıllı olan Coca Cola bilindiği gibi gelirinin kar paylarını işgalci İsrail ordusuna bağışlıyor. Yıllardır Müslümanların Boykot ettiği Coca Cola Türkiye’de 10'uncu fabrikasını Isparta’da kurdu. Açılışını ise Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak. Bu ilginç açılış, hükümet yetkililerinin İsrail ile dostuz ifadelerinin bir başka göstergesi mi olduğu  sorusunu akla getirdi.

Coca-Cola'nın Isparta Fabrikası'nın açılışı 12 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Tesis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile hizmete açılacak.



0 Yorum

Yorum Yaz