Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanlığında 6 ismi görevden aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanlığında görev yapan 6 ilin müdürünü görev aldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanlığında 6 ismi görevden aldı
26 Haz 2019 11:51:13

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'deki atama ve görevden alma kararları dikkat çekti. Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanlığında 6 ismi görevden alırken Toplu Konut İdaresinde açık bulunan Başkan Yardımcılıklarına 2 ismi o göreve atadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılıklarına Mustafa Levent Sungur ve Ömer Faruk Karabayır atandı.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞINDA 6 İSİM GÖREVDEN ALINDI

Aynı Resmi Gazete kararında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanlığında görev yapan Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü Harun Kabaoğlu, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Salih Söğüt, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Ümit Ortan, Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, Uşak İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Kahraman'ın görevlerinden aldı.

Atama Kararları, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince yapılırken, görevden almalar, aynı kararnamenin 2'inci maddesine göre gerçekleştirildi.



0 Yorum

Yorum Yaz