Bu İğrençliğe ODA TV de Katıldı!

Müfteri ve tahrifatçı Yenisöz Gazetesi’nin, Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında çarpıtma ve alçak sözlerle yaptığı iğrençliği ODA TV’nin de alıntılayarak, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin montajlanmış görseli ile birlikte paylaştığı görüldü.

Bu İğrençliğe ODA TV de Katıldı!
09 Oca 2018 12:45:17

 “Bu İslamcı Kisvenin Arkasında ODA TV mi Var”

Yeni söz gazetesinin bu iğrenç tahrifatının hemen ardından ODA TV’nin de aynı iğrençliği alıntılayarak, montajlanmış görsel ile birlikte paylaştığı görüldü. Bu durum yapılan “bu iğrenç saldırının arkasında kim var?” sorusunu akıllara getirdi.

Yeni söz gazetesinin bu iğrenç tahrifatının hemen ardından ODA TV’nin de aynı iğrençliği alıntılayarak montajlanmış görsel ile birlikte paylaştığı görüldü. Bu durum yapılan “bu iğrenç saldırının arkasında kim var?” sorusunu akıllara getirdi. ODA TV’nin “İslamcılar arasında yeni kavga” olarak yaptığı alıntılama bir hedef saptırma olarak görülürken “bu İslamcı kisvenin arkasında ODA TV mi var?” yorumlarına neden oldu.



5 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Turgut Akçakaya 01 Eki 2018 17:28:00

    Hem takvim gazetesi ne hemde akit tv ye yorum yazdım.İkiside yayınlamadı.Bunların o sahte demokrasi anlayışı da bu kadar.Küfür, hakaret vs hiç bişey yoktu.Zaten akit tv de kendi kendini rezil etmiş.Kendi yorumları hariç kırpılmışda olsa dinleyenler hocaya hak verir.Tabiki şartlanmamış olanlar.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    gulsum katlug 01 Eki 2018 10:26:00

    Allahtan korkmayan insanlar yapabilir ancak bir alime bunu

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    elif Bayramoğlu 01 Eyl 2018 16:08:00

    diyecek birşey bulamayınca iftira atmaya mı basladınız?! mahşerde hepimiz sizden davacıyız...

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Rumeysa Sarısaçlı 01 Eyl 2018 15:17:00

    Bu iftiraların arkasında oda tv nin olması muhtemel.Çünkü onların taktiklerine benziyor.Yalancılık, iftiracilik,din düşmanlığı bu güruhun yapısı...

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Filiz Kyr 01 Eyl 2018 14:59:00

    Her usten habere halkı inandirmaya çalısan yalanci , iftiraci ODA tv yetkilileri o zaman sizin de aileniz hırsızın onde gidenleri dir sizdr buna inanin bakalim . Hani sizin ahlakinizda arastirma yapmadan iftira atmak gibi bir yönünuz var ya ...


Yorum Yaz