Apple radikal karar aldı: Artık iPhone'larda yer almayacak

Apple radikal karar aldı. iPhone 15 modelinde SIM kart girişine yer vermeyecek. Bunun yerine şirket, tarihinde ilk kez bir akıllı telefonunda eSIM teknolojisi kullanacak.

Apple radikal karar aldı: Artık iPhone'larda yer almayacak
26 Ara 2021 10:41:20

Apple, 2023 yılında çıkarmayı planladığı yeni iPhone modeli ile akıllı telefon sektöründe büyük değişimler oluşturmaya devam ediyor. 2023'te piyasaya sürülecek olan yeni iPhone 15 modellerinin özellikleri şimdiden merak edilirken, ABD'li şirketin artık SIM kart yuvalarına bu cihazda yer vermeyeceği öğrenildi.

iPHONE'LARDA SIM KARTI YER ALMAYACAK
Apple, iPhone 15 Pro modelinde fiziksel SIM kartı yuvası yerine 2 adet eSIM yuvası kullanacak. BlogDoiPhone'un haberine görE böylelikle ilk kez eSIM teknololojisi bir akıllı telefon üzerinde kullanıcılara sunulmuş olacak. Sızdırılan bir başka sızıntıya göre ise yeni cihazlarda 3nm işlemciler ve ekran altı parmak izi okuyucusu bulunacak.

DOLARIN DÜŞMESİYLE FİYATLARI İNDİRDİ
Doların artmasıyla fiyat artıran Apple Türkiye, kurun düşmesiyle fiyatlarda indirim yaptı. iPhone fiyatlarının yanı sıra MacBook, iPad ve AirPods gibi birçok ürünün fiyatı düştü. iPhone 13 modelinde yüzde 25'e yakın indirim yapıldı.

Etiketler:   Apple yeni karar


0 Yorum

Yorum Yaz