Altındağ'da ne oluyor? Valilik açıklama yaptı!

Ankara Valiliği, dün akşam saatlerinde Altındağ'da iki grup arasında meydana gelen kavga ile ilgili bir açıklama yayımladı.

Altındağ'da ne oluyor? Valilik açıklama yaptı!
11 Ağu 2021 23:46:46

Ankara Valiliği, dün akşam saatlerinde Altındağ'da iki grup arasında meydana gelen kavgaya ilgili bir açıklama yayımladı. Açıklamada, olayı gerçekleştiren yabancı uyruklu şahısların yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklama şöyle:

“10.08.2021 günü 21.30 sıralarında Altındağ ilçesinde iki ayrı grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş ve sonucunda biri ağır olmak üzere iki vatandaşımız maalesef yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımız hemen hastanede tedavi altına alınmışlar ve tedavileri halen devam etmektedir. 2 vatandaşımızı yaralayanların yabancı uyruklu şahıslar olduğu tespit edilmiş olup 2 şahıs gözaltına alınmıştır. Söz konusu üzücü olayla ilgili tahkikat tüm yönleriyle devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Suriyeli gençlerle Türkiyeliler arasında yaşanan gerginliğin tam olarak hangi sebeple yaşandığı bilinmiyor. Çok basit bir tartışmadan da kaynaklanabilecek bir gerginliği "Suriyeli dehşeti" şeklinde lanse eden yayın organları ve siyasiler toplumu nasıl bir krize sürüklediklerinin farkında bile değiller! 



0 Yorum

Yorum Yaz