#AlparslanHocamlaKitap etkinliğine onbinlerce katılım

Alparslan Kuytul Hocaefendi ile talebe ve sevenleri ayrı mekanlarda olsalar da farklı etkinliklerde gönül birlikteliği gerçekleştirmeye devam ediyorlar.

#AlparslanHocamlaKitap etkinliğine onbinlerce katılım
05 Ağu 2018 11:25:44

178 gündür Bolu F Tipi cezaevinde haksız ve hukuksuz bir şekilde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi geçtiğimiz iki Çarşamba farklı mekanlara rağmen talebe ve sevenleri ile beraber kahvesini içmiş ve bu çay- kahve içme etkinliği ile ilgili açılan etiket saatlerce Türkiye gündeminde kalmıştı.


Alparslan Kuytul Hocaefendi, Semra Kuytul ile 2 haftada bir 10 dakikalık konuşma hakkı esnasında bu Pazar günü de "kahvemi içip kitap okuyacağım" demiş bunun üzerine de Semra Kuytul herkesi Alparslan Kuytul Hocaefendi ile kitap okuma etkinliğine davet etmişti.

Bu davet üzerine bugün saat 10.30'da binlerce kişi #AlparslanHocamlaKitap etiketine katılıp, Hocaefendi ile kitap okuma davetine icabet ettiklerini gösterdiler.

Etiket Kısa Sürede Türkiye Gündeminde

Furkan gönüllüleri tarafından sosyal medya ağı twitter üzerinden açılan #AlparslanHocamlaKitap etiketine sadece 1 saatte 22 bin tweet atıldığı ve Türkiye gündeminde 3. Sıraya yükseldiği görüldü.

Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği etiket renkli görüntülere şahit oldu. Ailece ya da iş yerinde verilen molalarda, evlerinde, bahçelerinde hemen hemen her alanda ellerinde kitap ve kahve ile etikete katılan talebe ve sevenleri tecritte bırakılan Hocaefendi ile adeta gönül birlikteliği oluşturdular.

Ayrıca etikete katılan binlerce kişinin, okudukları kitaplardan alıntıları da paylaştığı görüldü.

Furkan gönüllüleri Hocaefendi ile aynı anda kitap okuma etkinliğine katılarak zulme ve haksızlığa karşı nasıl tek yürek olunduğunu bir kez daha ispatlamış oldular. Ayrıca kitap okumanın mekan ve zaman tanımadığını gösteren Furkan gönüllerinin sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar sonucu bir kez daha anlamlı görüntüler ortaya çıktı

İşte etkinlik kapsamında atılan tweetlerden bazıları;

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 




 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz