Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin Sevenlerinden Adana Merkez Park'ta Büyük Etkinlik

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin sevenleri bekleyişlerini Adana Merkez Park'ta kitap okuyarak devam ettirdi. Hocaefendi ile aynı saatte Kitap okuyan sevenler, açtıkları Özgürlük icin yürüyoruz etiketi ile de dünya gündemine yükseldiler.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin Sevenlerinden Adana Merkez Park'ta Büyük Etkinlik
14 Eki 2018 16:59:55

247 gündür haksız bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevi'nde tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin sevenleri bekleyişlerini bugün Adana Merkez Park'ta kitap ve dergi okuyarak devam ettirdi.

Kitap okuma etkinliğine Furkan Nesli Dergisi yazarlarından Semra Kuytul ve Rumeysa Sarısaçlı Hocahanım'ın da katıldığı görüldü.



Büyük kalabalık birlik ve beraberlik içerisinde kitap okudu, ezgiler söyleyip Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin ve arkadaşlarının özgürlüklerine kavuşmaları adına dualar etti. Özgürlük ve Adalet çağrıları bugün de gür bir sesle yinelendi.



Öğlen ezanın okunmasıyla Sabancı Merkez Camiine yürüyen kalabalık namazlarını eda ettikten sonra sessizce dağıldı.

Ayrıca bugün açılan Özgürlük icin yürüyoruz etiketi ise halktan gördüğü yoğun ilgi ile Türkiye sınırlarını da aşıp dünya gündemine yükseldiği görüldü.
Atılan binlerce tweet ile Dünya TT listesinde yerini aldı.

Furkan Gönüllülerinin toplumsal fayda sağlamak ve haksızlıklara karşı farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirdikleri bu manidar etkinlikleri ZULÜM BİTENE KADAR düzenlemeye devam edecekleri biliniyor.



0 Yorum

Yorum Yaz