Alparslan Kuytul Hocaefendi'den Çarpıcı Açıklamalar!

Alparslan Kuytul Hocaefendi Aralık 2017'de kendisine yöneltilen bir soru üzerine yaptığı analizde, 2018'in çok krizle geçeceğini söyleyerek çarpıcı açıklamalarda bulunuyor.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'den Çarpıcı Açıklamalar!
10 Ağu 2018 21:24:25

Yıllardır ülkenin gidişatını düşünerek, ferasetli öngörüsü ve iyi niyeti ile çeşitli konularda analizlerde bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi, Aralık 2017'de yaptığı bir konuşmada 2018' de krizlerin olacağına dikkat çekerek, Türkiye'nin herşeye hazır olması gerektiğini söylüyor ve önemli açıklamalarda bulunuyor. Hocaefendinin, yıllardır yaptığı analizlerde olduğu gibi bu konuşmasında da ülkede olabilecek sorunları önceden göstererek yanlışlardan döndürmeye çalışması dikkat çekiyor.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin 2017'de yaptığı açıklamalar şu şekilde;

Türkiye Çok Önemli Olaylara Gebe

Öyle görünüyor ki, Türkiye çok önemli olaylara gebe. 2018 zaten çok krizle geçecek. İş yapacak olanlar çok dikkatli yapsınlar. Paralarını işe bağlayacak olanlar dikkatli olsunlar. Kriz geliyor gibi görünüyor. Ekonomist değilim ama ekonomistlerin dediğini söylüyorum. Kriz geliyor gibi görünüyor. Hele bu olaylarda patlarsa kriz zaten alır başını gider. Şuan dolar 4 liraya yaklaştı, belki de 6 lira olur. Olur olmaz onu Allaha bilir ama kriz bekliyor kapıda.


Her Türlü Haksızlığa Harama Karşı Susuyorlar. Bunun Bir Bedeli Var

Hatırlarsanız ben bir şey demiştim. Bu millet her şeye susuyor. Hükümet Irak işgalinde Amerika ile beraber oldu. İki milyon insan öldürüldü, hükümet buna yardım etti ve bu millet de destekledi. Bu millet suçludur. Bunun bedelini ödeyecek.

Suriye’yi bu hâle getiren biziz. Bizim tahriklerimiz. Bizim saçma sapan projelerimiz, kibirli düşüncelerimiz. Yaparız ederiz, orda Cuma namazı kalacağız gibi. O halleriniz Suriye’yi bu hale getirdi. 1 milyon insan öldü. Bunlar tavuk değil 2 milyon orda, 1 milyon burada. 10 milyon insan da peren peren, darma dağın oldu ve gitti. Suriye yerle bir oldu. Bunların bedeli var.

İdareciler Laikliği Tavsiye Etti Bu Millet Sustu

Çözüm süreci bitirildi, sürekli kan kan kan, savaş savaş savaş denip duruyor. Hiç mesele çözülmeye çalışılmıyor. Her gün bir sürü insan ölüyor. Bir kısmı sivil, bir kısmı asker - polis, bir kısmı belki dağdaki PKK’cı. Ama sonuçta çözmek lazım bu meseleyi. Sürekli kan, sürekli savaş, sonuna kadar savaş deniyor. Millet, böyle olmaz bir çözüm lazım demiyor. Millet her şeye susuyor.

Laikliği tavsiye ediyor millet susuyor. Atatürkçü oldu millet susuyor. Susmuyor mu?

Coca cola fabrikasının açılışını yapıyor, millet susuyor.

15 Temmuz bahanesi ile bütün cemaatlerin faaliyetleri engelleniyor, olağanüstü hal bahanesiyle sürekli engellemeler yapılıyor, millet susuyor.

Bu millet ne zaman konuşacak? 2 şey olunca;

1-Terör artınca, Allah göstermesin.

2- Ekonomi bozulunca.

Bu millet başka türlü anlamayacak. Her türlü haksızlığa harama karşı susuyorlar. Bunun bir bedeli var. Şimdi bedel ödeme zamanı geldi. Ben size bunu söylemiştim değil mi? Terör artar, ekonomi krize girer. Millet ancak o zaman konuşmaya başlar. Cebine dokunmadıkça bu millet konuşmuyor.

Müslümanların imanı bozuluyor, laiklik tavsiye ediliyor, Atatürkçülük yapılıyor. Millet susuyor. Bunun bir bedeli var. Keşke cezamız Amerika’nın eliyle olmasaydı. Ama öyle olacak gibi gözüküyor.
Hükümetin Amerika ile arasını bozmasında haklı sebepler yok mu? Var. Amerika Türkiye’yi bölmek istiyor, bu bir gerçek. Hükümet burada haklı. Darbenin arkasında Amerika var mı yok mu bilemeyiz. O bizim işimiz değil. Varsa hükümet haklıdır o zaman. Kendince haklıdır. Ama haksızlıkları var. Günahlar birikti. Irak’ ın bedelini ödeyeceğiz. Suriye’nin bedelini ödeyeceğiz. Türkiye’de akan kanların bedeli ödenecek. Yapılan haksızlıkların,  zulümlerin, İslami faaliyetlerin engellenmesinin,  laikliğin tavsiye edilmesinin, Coca cola fabrikasının açılmasının bedelleri ödenecek.

Allah bazı şeylere mühlet tanır, bazı şeylere tanımaz. Neye mühlet tanır? Basit olaylara mühlet tanır, hemen ceza vermez. Ama dininin bozulmasına Allah uzun süre mühlet tanımaz.

Laikliği tavsiye ettiniz, Atatürkçü oldunuz, dini bozuyorsunuz, imanlara zarar veriyorsunuz. Allah’a bunun hesabını vereceksiniz. Allah’ın tokadını yiyeceksiniz.

Allah’tan niyazım odur ki; suçlulara ceza verilirken Allah, masumlara da ceza vermesin.
Ve yine Allah’tan niyazım o ki; suçlular cezalandırılırken ve güçlerini kaybederken, onları destekleyen o derin güçler de, güçlerini kaybetsin. 

Yoksa bir şey değişmez. Yeni gelecek hükümeti de baskı altına alırlar, ona da istediklerini yaptırırlar. Baskıcı bir sistem kurdular. Memlekette artık olağanüstü hal normalleşti. Adalet diye bir şey kalmadı. Talimat ile hüküm veriliyor mahkemelerde. Bu durum devam etmemeli. Eğer hükümetin arkasında bir takım maksatlar için sevdikleri için değil, işlerine geldiği için destekleyen derin güçler, bir takımı dinsiz komite, bunların da gücünü Allaha silip süpürsün. Yoksa hükümete zarar gelir hükümet düşürülür. Bunlar düşmezse güçlerini kaybetmezse çok daha beter bir düzen kurulabilir. Çok daha beteri olabilir. Allah’tan niyazım budur.

Eğer bir takım hırsızlıklar, haksızlıklar varsa ve Allah artık anlattığım sebeplerden ötürü ceza vermek istiyorsa, tevbe etmeyeceklerse, hakka dönmeyeceklerse Allah da ceza vermek istiyorsa, Allah’tan niyazım onlara ceza verirken arkasındaki derin güçlere de ceza versin. Onların da gücünü yok etsin. En mühim mesele bu. Yoksa 3 - 5 siyasi lider götürülür yerine başkaları getirilir. Ama derin devlet aynı güce sahip aynı anlayışa sahip onlar yine baskıyı kurarken hükümet üzerinde ve hiçbir şey değişmemiş olur. Yine gelecek olanlar daha beş beter olabilir. Kurulacak olan sistem ya da hükümet bundan beş beter olabilir.

Herkes her şeye hazır olmalı. Türkiye o sürece girdi. Ekonomik krize de, daha kötü olaylara da…

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin eşi Semra Kuytul'da bugün sosyal medyadan Hocaefendinin 2017'deki analizini paylaşarak; "15 yıldır uyarıyor, ferasetli öngörüsü ile yanlışlardan döndürmeye çalışıyordu, dinlemediler!" dedi.
Ayrıca Hocaefendinin yıllardır gördüğü ve olabilecek tüm tehlikeleri gösterdiğini ancak susturmaya çalışıldığını belirten Hocahanım; "bu videoyu yayınlamak bugün benim boynumum borcu" dedi.

Semra Kuytul'un Twitter'dan yaptığı paylaşımlar şu şekilde;

-Her zaman derdi; keşke haklı çıkmasam, gördüğümü söylüyorum ama inşaallah yanılıyorumdur, diye.. maalesef yine haklı çıktı.. Keşke şimdi anlasalar.. İnsanların birçoğu gerçekten kendine dokunmadan hakikatleri anlamıyor maalesef..

-Dile kolay 15 yıldır uyarıyor, ferasetli öngörüsü ile yanlışlardan döndürmeye çalışıyordu, dinlemediler! Irak savaşı döneminde "böyle yaparsanız Allah ile bağınız kopar" demişti. O zaman Allah ile bağını koparanlar şimdi Allah'tan yardım bekliyor.

-Bu millet her yolu denedi, Allah'ın gösterdiği yola girmedi ise herkesi dost tuttu, Allah ile dostluk kurmadıysa şimdi Allah'tan bir bela gelse vallahi diyecek lafımız yok, sığınacak limanımız da.. Yine de Rabbimizden rahmeti ile muamele bekliyoruz..

-Sizinle Alparslan Kuytul Hocaefendi ile yıllar önce aramızda geçen bir konuşmayı paylaşayım. Bizim faaliyetlere engellemelerin arttığı bir dönemdi. "Bizi yanlış tanıyorlar" diye konuştuk. Bunun üzerine şöyle dedi: "Eğer Tayyip Erdoğan'la konuşma fırsatım olsa..."

-"Birgün konuşma fırsatım olsa onunla; faaliyetlerimizin engellendiğini, konferansların iptalini, BİZİ DEĞİL, memleketin durumunu ve hem onlara hem de memlekete yaklaşan tehlikeleri konuşurum. Durum kötüye gidiyor görüyorum" demişti Aslında canlı yayında anlattığı gerçekler ama..

-Alparslan Kuytul Hocaefendi 15 yıldır uyarıyor. Irak savaşından bu yana gördüğü ve olabilecek tüm tehlikeleri gösterdi. Susturmaya çalıştılar. Şimdi Dolar 6 oldu. Geldiğimiz şu noktada "ben demiştim" demek en çok onun hakkı.. Bu videoyu yayınlamak da bugün benim boynumun borcu!



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    nafi tanrıbuyurdu 01 Oca 1970 02:00:00

    her dediğini çıkıyor anlayana


Yorum Yaz