Alparslan Hoca'ya Yargı Eliyle Hak Gasbı Devam Ediyor!

Alparslan Hoca'ya getirilen süresiz telefon yasağı skandalına bugün bir yenisi daha eklendi.

Alparslan Hoca'ya Yargı Eliyle Hak Gasbı Devam Ediyor!
26 Tem 2019 16:04:19

Savcının tahliyeye itiraz etmesi ile tekrar tutuklanan Alparslan Hocaya verilen telefon hakkına da savcı itiraz etti ve hakkı bir kez daha gasp edildi.

Yaklaşık 3 hafta önce Bolu F Tipi Cezaevi İdaresi tarafından getirilen telefon yasağı, intikal ettiği infaz hakimliğinin onayından geçmedi, haksız yasak, yapılan itirazlar sonucu kaldırıldı.

Ancak bugün Alparslan Kuytul Hoca'nın ailesi başta olmak üzere binlerce seveni, telefonla aramasını beklerken hukuksuz bir kararla susturma operasyonu bir kez daha devreye girdirildi ve hakkı bir kez daha gasp edilerek yasak yeniden yürürlüğe kondu.

Semra Kuytul Hocahanım, Alparslan Kuytul Hoca'nın hakkının gasp edilmesini twitter üzerinden şu paylaşımlarla anlattı;

-Kıymetli kardeşlerim ve dostlarım! Şimdi sizlere Türkiye'de bir insanı susturmak için başvurulan envai yollardan bir yenisini daha açıklayacağım.. Rica (!) yöntemi! 'Susar mısın' diye rica (!) edilerek, SUSTURMA!!!

-Bilmeyenler için önce olayı özetleyeyim. Eşim Alparslan Kuytul ile haftalık telefon görüşmelerinde aldığım ses kayıtlarını sizlerle paylaşıyorduk. Önce cezaevinde kendisinden bu kayıtlarla ilgili savunma istendi, sonra onunla alakası olmadığı anlaşıldı (!) ve soruşturma kapandı.

-Ardından; gerçekten ama gerçekten saçma sapan bir gerekçe ile birden bire, küt diye, hiç bir hukuk prosedürü uygulanmadan telefon görüşmeleri süresiz olarak kısıtlandı. Tabi itiraz ettik ve itirazımız savcının bile olumlu mütalaası ile kabul edildi. İŞTE BELGESİ

Resim

Resim


-Ve bu hafta arama gününde arayacağı kendisine de avukatımıza da cezaevine de tebliğ edildi. Ama bir sorun vardı ki yasak olmadığı için gerekçede geçemeyen ses kayıtlarının paylaşılması yani ALPARSLAN HOCANIN SUSMAMASI!!! Buna çare bulunursa arayacak, bulunmazsa (!) arayamayacak!

-Hukuken yasak olmadığı için yasaklanamayan (!) ses kaydı paylaşımına çare ararken akıllarına son çare rica yöntemi geldi sanırım ki bu hafta görüş için cezaevine gittiğimde yetkili birisi benimle görüşerek, eşimin arayacağını bildirdi ve 'RİCA ETSEM YAYINLAMASANIZ OLUR MU? dedi.

-'Kişisel ricam'(!)diye de ekledi. Ben de inandım (!) (Konuştuğum kişinin şahsını olayın dışında tutmak istiyorum.Baskılardan yılmış, usanmış millet!) Bende cevaben ve kibarca, bunun yasal hakkımız olduğunu ve vazgeçmeyeceğimi söyledim. Sonra ne olduysa (!) olayın boyutu değişti

-Yani SUSAR MISINIZ diye rica(!)ettiler, baskıyla söyledik anlamadınız bir de kibarca söyleyelim dediler. Bizde ne anlayışsız mışız ki SUSMAMIZ GEREKTİĞİNİ bir türlü anlayamıyoruz. Kabul etmeyince de yine hakkı gasbettiler. İşte HakkınGaspı

-Demek ki neymiş? Alparslan Hoca suçsuzmuş, tertemizmiş ama! Aması var tabi (!) tek suçu varmış; KONUŞMAK! O da artık memlekette meşhur suçlar arasındaymış! Kanunda yeri olmayan ama yerli ve milli olarak uygulanan çok tehlikeli suçlardan biri! Şimdi memlekette diktatörlük yok mu?

-Bu twt dizisini dikkatlice okuyanlar, kanunsuzluklara, keyfi uygulamalara, SUSTURMA OPERASYONLARINA ve TÜRKİYE'DE DİKTATÖRLÜK GERÇEĞİNE dair; net, basit, açık bir misal görebilirler. Daha görünmeyen, gösterilemeyen neler neler var tabii... Her şey bir bir ortaya çıkacak elbet!

-İşte HakkınGasbı İşte HukukunKatli İşte Keyfiliğinİspatı İşte Üstünlerin(!) Hukuku İşte TürkiyeGerçeği İşte AKP İktidarı ALLAH VAR diyorum artık başka da bir şey demiyorum!!! #Unutturmayacağız Alparslan Kuytul Hocaefendi

-Memleketimiz bu hale geldiği için çok üzgünüm. Tüm mazlumlar için çok öfkeliyim Bebeklerin ahının tutacağı günleri bekliyorum Dileğim, keyfi zulümlerin hesabının sorulacağı günler uzak olmasın! Namusu namussuzlara teslim edilen kadınların, çalınan hayatların hesabını Allah sorar

-Bu arada ben #Salı günkü 'rica' görüşmesinden ve benim ses kayıtlarını yayınlamaya devam edeceğimizi söylememden sonra 'telefon görüşünün yeniden bir kez daha kısıtlandığını' bugün Ali Alagöz'ün eşini arayarak söylemesiyle yani bir saat kadar önce öğrendim. İşte HakkınGasbı



0 Yorum

Yorum Yaz