Alparslan Hoca: Kitleleri Sakinleştirecek Tek İlaç Adalettir!

Alparslan Kuytul Hocanın, dün ilk kez yayımlanan ve tarihe geçecek sosyolojik analizler yaptığı 37. telefon ses kaydı, dinleyenleri derinden etkiledi. İşte Bolu Cezaevinden yapılan ve dikkat çeken o ses kaydı;

Alparslan Hoca: Kitleleri Sakinleştirecek Tek İlaç Adalettir!
23 Mar 2019 19:28:16

BOLU'DAN TEVHİD DERSLERİ DEVAM EDİYOR

Tevhid davasının savunucusu Alparslan Hoca, ailesiyle yaptığı telefon görüşmelerinde Tevhid dersleri yapmaya, toplumun sorunlarına çözüm sunmaya, mazlumların hakkını savunmaya devam ediyor.

"BİR ZULÜM SÜRECİNDEN GEÇİYORUZ"

Bu hafta 37.'si yayımlanan telefon ses kaydında önemli tespitler yapan Alparslan Hoca, diktatör ve zalim düzenlere ve her iki düzende süregelen yaşayışa değinerek bir zulüm sürecinden geçtiklerini belirtti.

"BİR MEMLEKETTE HERKES SUSTURULUYORSA O MEMLEKETTE ADALET KALMAMIŞTIR"

“Adaleti sağlamayan idareciler konuşanları susturabilmek için diktatörleşirler ancak adaletli idareciler, diktatör olmaktan korunabilirler. İdareciler, adaletli olurlarsa düşünce insanlarını susturmak zorunda kalmazlar ancak adaletli idareciler, ifade hürriyetinden korkmazlar.” ifadelerini kullanan Alparslan Hoca, bir memlekette herkes susturuluyorsa bu durum o ülkede adaletin kalmadığından kaynaklanır” açıklamısında bulundu.

KİTLELERİ SAKİNLEŞTİRECEK TEK İLAÇ

Baştan sona dikkat çeken konuşmasında “Adalet, kitleleri sakinleştirecek tek ilaçtır ama onlar başka ilaçlar peşindedirler. Hâlbuki kitleleri sakinleştirebilmek ancak adaletle mümkün olur.” tespitinde bulunan Alparslan Hoca konuşmasına eşi Semra Kuytul’un yazdığı şiiri okuyarak son verdi.

Büyük bir hukuksuzlukla siyaseten 407 gündür Bolu Cezaevinde bulunan Alparslan Hocanın 22 Mart 2019 tarihli 37. ses kaydı;



0 Yorum

Yorum Yaz