Alparslan Hoca İçin 60. Görüş Günü!

Tahliye edildikten saatler sonra siyaseten tekrar tutuklanarak Bolu cezaevine gönderilen Alparslan Hoca, kapalı görüş günü olması sebebiyle eşi Semra Kuytul ve yeğenleriyle görüştü.

Alparslan Hoca İçin 60. Görüş Günü!
26 Mar 2019 17:58:28
Hakkındaki tüm suçlamalardan tahliye edilerek 24 Ocak’ta Bolu cezaevinden serbest bırakılan Alparslan Hoca, 25 Ocak’ta duruşma savcısının bir üst mahkemeye yaptığı itirazın kabulüyle siyaseten tekrar tutuklanarak Bolu Cezaevine gönderildi.

Bugün "kapalı görüş" günü olması sebebiyle Alparslan Hoca Semra Kuytul ve bazı yeğenleriyle görüştü. Görüş sonrası cezaevi önünde canlı yayına katılan Hocahanım, Alparslan Hocanın sağlığının ve moralinin iyi olduğunu her hafta olduğu gibi bu haftada cezaevi önünde toplanan sevenlerine selam gönderdiğini belirtti.


Hocaefendinin, cezaevinden haberleri takip ettiğini ve ülkemizin içinde bulunduğu durumdan endişe ettiğini ifade eden Hocahanım, kapalı görüş hususunda ise “O kadar yol geliyoruz ancak iki kalın cam arkasından sadece bir saat görüşebiliyoruz. Zindan hem içinde kalan için hem de dışarıda bekleyenler için çok ağır. Her zaman söylediğim gibi, bizden aldıkları bir anın bile hesabını ödeyemezler” ifadelerini kullandı.   Alparslan Hocaya manen destek olmak için çeşitli şehirlerden gelen ve Bolu F tipi cezaevi önünde saatlerce bekleyen vatandaşlar ise “Öncü Nesil Burada Hocasının Yanında”, “Alparslan Hocam Yalnız Değildir” sloganlarıyla desteklerini ve özlemlerini sundular.  


0 Yorum

Yorum Yaz